Perla

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Rauhallinen ja hyvä hinta-laatu suhde

TaijaK    24.02.2009    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2005 | Hotelli: Perla

Pienen kävelymatkan päässä "bilekadulta". Ei kuulunut juuri mitään möykkää koko kahden viikon oleskelumme aikana.

Kiva pieni allas alue ja hieno allasbaari. Todella ystävällistä henkilökuntaa, allasbaarin tyttö kierteli altaalla tasasin väliajoin ja kyseli että onko kaikki ok, tilataanko jotain yms.

Hyvä aamiaisbuffet, erittäin täyttävä ja kahvi oli HYVÄÄ!

Siistit huoneet, joskin pienet (jotkut huoneet).

Jäi hyvä maku paikasta ja on varmasti paikkamme jos mennään vielä uudestaan. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli

saamelainen    28.06.2011    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2004 | Hotelli: Perla

Hyvä rauhallinen hotelli ,vähän sivummassa melulta. Mukava henkilokunta ,erityis kiitokset taksi miehelle, jonka kanssa teimme yhden päivän retken (ikimustettava kokemus) . Siisteystaso erittäin hyvä .En osaa sanoe kuin pelkkää hyvää tästä hotellista ,ja kaikki nukanani olevat olivat samaa mieltä ..

Arvosana hotellille:

Perla - hotel from hell

Vieras    16.07.2012    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Perla

Ei enää ikinä Perlaan. Huono aamupala, samat rasvaiset makkarat ja munat päivästä toiseen, öisin oli kauhea ralli käytävillä kun humalaiset möykkäsi.

Pienet, nuhjuiset huoneet, joita siivoojat eivät kunnolla siivonneet - silti viimeisenä päivänä ilmaantui tipin ruinaamiskirjekuori sängylle.

Henkilökunta töykeää lukuunottamatta aulabaarin sekä hotellin yhteydessä olevan minimarketin likkoja.

Niin ja huippuna se, kun viimeisen päivän aamuna siivooja ryntäsi koputtamatta huoneeseen ja alkoi lastata minibaarissa käyttämättä olevia tuotteita pussiin. Otti avaamattoman vesipullon ja intti, että on avattu vaikka ei ollut ja avasi sen sitten itse. Annettiin tästä palautetta respaan niin siellä vaan kohauteltiin olkia. No, onneksi oli kyseessä vaan yhden levan puteli, mutta paskan maku jäi suuhun.

Lisäksi hermo meni sisäänheittäjiin ja Perlassa olevaan hierojaan, joka samalla tavalla tyrkytti lappua kouraan kuin kuka tahansa muu sisäänheittäjä kadulla. Ketutti myös se, että Perlassa olisi pitänyt maksaa erikseen tuolista ja varjosta allasalueella. Ei sitten altaalla oltukaan, mentiin rannalle ilmaisalueelle. Niin ja eläinrakkaana ihmisenä säälitti Perlan aulassa häkissä oleva pieni papukaija (?), mitä järkeä pitää lintua häkissä tuollaisessa tilassa??

Rahoja tai mitään muutakaan arvokasta ei viety kun niitä säilytettiin lukollisessa matkalaukussa hotellihuoneessa eikä otettu tallelokeroa.

All in all, kelit oli hyvät, ranta OK. Toiste en lähtisi ja jos olisin älynnyt lukea arviot netistä Kultahietikosta ja Perlasta ennen matkan varausta, olisin mennyt muualle (toiseen maahan). No, kerrasta oppii!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.