ragazza76: Omat matkat

ragazza76

nainen
Liittynyt: 13. huhtikuuta, 2009

Tulevat matkat

ragazza76 ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Italia
    Lähtö: Heinäkuu 15, 2011
    Paluu: Heinäkuu 18, 2011
  • Italia
    Lähtö: Huhtikuu 05, 2011
    Paluu: Huhtikuu 10, 2011
    Tuli nähtyä ihana Sirmione, Gardajärvi ja taasen kerran aina vilkas ja kiva Bergamo. Kiitos edullinen Ryanair! Tällä kertaa lapsukaiset myös mukana, ekaa kertaa äiskän suosikkimaassa!
  • Venetsia
    Lähtö: Joulukuu 08, 2010
    Paluu: Joulukuu 12, 2010
    Stanstedt, Bergamo, Bologna ja Venetsia...ihana ihana Venetsia joulutunnelmissa..ja ihanassa seurassa! Kiva oli tavata myös viimekesänä meillä 6vk viettänyt vaihtarityttö kotikaupungissaan Bolognassa ja vierailla hänen kotonaan herkkuja notkuvan pöydän ääressä..mahtava perhe! Harmi, että pitää aina palata töihin tänne kotiin..tääkin reissu jäi liian lyhyeksi..
  • Rooma
    Lähtö: Kesäkuu 08, 2010
    Paluu: Kesäkuu 15, 2010
    Bergamon kautta yhdeksi yöksi Firenzeen..ihanan sekavan eloisa kaupunki, tuli kavuttua myös ne yli 400 porrasta nähdäkseni Toscanan maisemat kirkontornista. Jatkoin matkaani Roomaan kolmeksi päiväksi ja tapasin siellä tietysti taas myös italialaisia ystäviäni. Upeinta oli nähdä suurin osa Roomasta motskarin kyydissä,jeeeee! Vatikaani oli vaikuttava! Junalla tuli reissattua usemapaan otteeseen ja vielä yöpyminen Bolognassa sekä ystävättäreni tapaaminen Venetsiassa. Satoi mutta kyllähän oli ihana huomata haaveeni käyneen toteen..Rooma ja Venetsia nyt nähtynä, ja paluu noihin kapunkeihin on takuuvarmaa..suunnittelen jo seuraavia reissuja!
  • Milano
    Lähtö: Toukokuu 25, 2009
    Paluu: Toukokuu 28, 2009
    Eka kertani Italiassa, ja tietty yksin matkassa! Bergamosta otin yöpymispaikan, mutta buukkasin itselleni kiireisen aikataulun tavatakseni italialaisia ystäviäni. Ensin Milanoon ja hyvin sujui matka Duomolle metrolla, ajoissa perillä! Helteisen päivän vietimme shopaten kaupungilla ja katsellen nähtävyyksiä, pääsimpä vielä ystäväpariskunnan kotiinkin viettämään loppupäivää. Seuraavana päivänä Veronaan tapaamaan ystävätärtäni jonka kanssa aloimme kirjeenvaihdon ja 20 v sitten 'täysinä' kersoina! Tapasimme ensimmäistä kertaa livenä ja tunnelma oli sanoinkuvaamaton!!! Päivä Veronassa oli ikimuistoinen. Harmi vaan, että tämä oli superlyhyt eka Italianvisiittini!
Pieni hetki, sivua ladataan.