jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 04.10.2008 klo 12:31

hyvvee päivvee. kahden maissa vasta nukkuumaan menin ma ja heräsin en ees kehtoo sanoo kuin myöhään, mutta en oo ollut kovinkaan montaa tuntia viel hereillä. ; ) hyvään aamuun kyllä heräsin, mutta aurinkoiseen en : ( meitillä täällä sattoo vettä, yhyy. mie tässä vähän myöhästä aamupalaa vasta syön ja pesukoneen olen pistäyt pielle < (en itseni pielle) jotta saan taas puhtaat työvaatteet ensiviikoksi piellein. tän päivän 'ohjelmasta' ei oo tietova jos tuolleen satelee koko loppupäivän, niin ulkonakaan olemisesta ei tuu mitti, hyvästi lehtien haravointi lauantaipäivän ratoksi. : ) vai jotta kalapuikkoja nami, mie en ees muista koska oisin viimeks niitä syönyt. teekkö valmis pukkoi vaiko ite (sei kalasta ja korppujauhoista) ? kahvi jäähtyypi pittee rystää pois ja viel toisenkin kupin pistän kitusiini. ( täytyy kuppi pistää pieniksi paloiksi jotta ei kurkkuun jää jumiin) ehhe heee, mut jospa sen kahvin vain joisi siitä kupista pois sinne kitusiinsa, ai ku naurattaapi miun hyvät jutut joo-o..

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 22:20

hyvä hyvä, että jotta poistivatten sen älyttömän kysymyksen. hyvää yötä ja kauniita unia siulle, ihanata herätä lauantai aamuun eiks jeeps. napsutellaan huomenna ja kirjoitellaan/ viestitellään kans juukosta niinköstä. mie viel bb:tä kahtelen ja varmaan muutakin jos bb:n jälkeen jottain katottavvee tulloo. heippa vain ja huomiseen. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 21:53

sullahan olkii meikä/ teikäläiset siin viestissä, siis eihän mei lannistuta moisista kysymyksistä ja jos meitin kommenttei/ palautuksia ei oteta vakavasti vastaan niin, öö en mä tiiä, sa sä miti tehään. yyyhh.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 21:34

eiku siun pittee viihtyy täällä, meitin 'fiksumpien' kanssa. et saa lähtee tyhmien kysymysten takkii mihkään. aika pölhöö että siihen inhaan kysymykseen joku ees viitii vastata. jos oltas mei napsulaiset viisaita oltu, niin kukaan ei ois moiseen vastanna eikä huomioinna koko kysymystä. miun pitte välil mennä taas, tuun kohta takas ja koitan keksii napsuun lisää kumusuksia, koitahan siekii joku kiva keksiä jookosta joo? :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 21:04

kukkuu jokos sitä uinutaan pilvenhattaralla ja lasketaan lampahia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. hekoti hek.. meehän vilkasemaan kun mää pistin kysymyksen napsuhun. ;ö) tartu mikkiin kii tuloo taas, sitä mie tsiikailen sivusilmällä ja tääl napsussa kans hengaan.

Yhteinen taulu   
rassu7 - 03.10.2008 klo 20:00

Kyllä se vielä takkuaa tämän napsun kanssa, mutta vielä minä näytän teille, ja täydennän profiilia yms..Hyvää viikonlopun alkua.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 19:42

mää pistin kans siihen t...u kysymykseen palautteen menemään. saas nähä poistetaanko se kymysys. juu miulla oli se kaktus pari kuukautta pihalla, siis kesällä pistin sen ison sireenipensaan keskelle siis oksien väliin ujutin. < no kylläpäs tuli taas selostus, toiv. saat taasen selvvee tuost tekstistä. meilläpä täällä päin rupes satamaan vodaa oikeen huolella, kauhia sateen ropina kuuluu sisälle. kääk. onneks ei tarvihe olla pihalla nyti. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 16:21

heh, hyvää on pitsa vielä vaik toissapäivänä pitseriasta haettiin, nääs miulla jäi vähän pitsaa joka on nyt pari pv ollu jääkaapis. en raaskint poies heittää, nii aattelin kokeilla josko se viel ois syötävvee vai joko on död. hah. ei olunna död, ei tarvihennu biojutskuun laittaa. sano sille työkaverilles seuraavan kerran että lopettaa sen sitruunan syönnin, että eihän tuommosta hapan naamaa pysty katsomaan kovin pitkään. < taas mie huonon vitsin pistin kehiin. hööhh. miulla joulu/ pääsiäiskaktus kukkii jo vaik on lokakuu vasta, hää on raukka vähän ajoissa asialla < en kyllä tiiä millä asialla, haah. tuo kaktus on ollut miul jo nuin 4-5 vuotta ja se vasta toisen kerran kukkii, en oo vissiin osannut sitä aikaisemmin 'oikein' hoitaa. tiiä hänt sit mis ollut vika.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.10.2008 klo 15:25

'mo noro' no moro. :ö) äippä juuri lähti kotio pyräilemään, hää oli meitillä kaffella ja syötiin kuningatarjätskii. ukkokulta on pelaamassa sitä frisbeegolfia, mist joskus kerroin ma. heh harava ei oo viel kätehen tarttunut, mut tot noin jos se vaik huomen sitten ehkä joo, jos vaik ois kaanis ilma eikä satelis. eihän nytkään tietty sada mutta kovin on pilvistä, kaku ei tiiä vaik just alkais sataa ko pihalle pääsis harava kourassa ja pitäs haravoitteen rupee. kjeh. nooo, tulikos tänäpänä kiukkunen työkaveri avautumaan huolistaan? toiv. ei, ei oo kiva jos joku perjantai päivän ja fiiliksen pilaa, 'kotkotuksillaan' < hih. juunoo. ai kauhee miul muuten tuli jo toinen apu-ristikkolehti ja en mie oo ekaakaan tehny ko yhen ristikon vaan. < tais olla turha ostos/ tilaus. kä kääk. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 02.10.2008 klo 22:06

jooks pooks korjailen juup : ) huh puh, ko mie tunnin tiskasin. oli kattilata sun muuta hankalaa tiskattavaa. nyt kahtelen tiiät kyllä mitä, bb:tä tietennii, kieh. kyl mie yhen kysymyksen rustasinkin tuonne napsun puolelle, meeppä kahtelemmaan mikä se onpi. ötylöitä siulle sinne taasen ja huomenna pirteitä perjantaina jeeee.. napsuttelemisiin t. tertsi, hah mooiii..

Yhteinen taulu   
terhi - 02.10.2008 klo 20:34

kaku kerkesin 2 viestii pistee ennen kuin sie mitti välissä kerkesit kirj. vähän niinkos ilmootin että muistat kahtoo molemmat 'viestit' ( ja mää nuit muistutuksii pistän vaan sen takkii, ko mie ite en ain muista kahtoo onko muit viestei. ) saatan vaan ihmetellä että miti sie nyti kirj. ja sitten vasta katon että kah täällähän on enempikin viestejä, hih. taas mää selostan tääl. hui

Yhteinen taulu   
terhi - 02.10.2008 klo 20:16

soli ei ollu talkoitus loukata tuon laastarivitsin kanssa. :' ( oikeesti on kyllä tosi inhaa jos joku tulee vaahtoomaan ja esim. syyttelevään sävyyn vielä vaik 'huudon kohteet' ei oiskaan syypäitä 'vaahtoojan' asialle. toiv.tajusit miti täs yritän skriivaa. telveissii muuten saunatontulta, oli hyvät löylykät. : ) nyt idolsia täs sivusilmällä tsiikailen ja tietty tietsikan sivuilla hengailen. : ) (p.s miul on taas jo 2 viestii siulle )hih.

Yhteinen taulu   
terhi - 02.10.2008 klo 19:05

muistitteko syyvää laastarrii ko vattahaava tuli/ tai siis melkkest tuli? ah ha haa, ku vitsin murjasin ma. ranskikset ja naket koht vattassa, saunaa viel hetkikotva odotellessa. onneks juup onpi huomen jo perjantakkii, jee. hei muuten ookko menossa 8.11 peacocin teatteriin 'luolamiestä' kahtomaan? mie meen serkkuin, äippäin ja tätini kans. serkku vaan eilen soitteli ja kyseli että onko miul kiinnostusta lähtee. hih, sie muuten usein kirjutat röis ko pitäs olla töis. ;ö) höh, kaku mie en koskaan kirj. virhehiä tee... haa haa. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 02.10.2008 klo 18:42

hellöy hellöy hellöy!! aarrg ku taas tuli nukkuttuun vähän liikaa nuit päikkäröisiä. nooh mitenkäs työpv ja pv noin niinkun muuten on mennynnä tännää? miul meni töissä vähän paremmin ko eilen ja koton öö seiskaa luin ja napsussa kävin kahtelemassa ja tota nukuin, ;o) saunaan mennään kohtapuoliin ja ranskikset ja nakkeloiset on uunis valmistumassa, nääälkää.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 21:43

höööh ja ääähh, siun kanssais. haa haa hee.. ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 21:42

kyllä juu noutin siun textin, juupelis. oon mie juu parille ei 'napsukaverillekkin kirjottant, mut mitti vastausta/ kommentia en oo saanut takaisin. sääli kyllä, tuntuu että seinille kirjotais, juu nouu siekii mitii tarkotan ma. höh taas vaihteeksi. noh immeisii on monen laisia. siis öitä viel kerran, hih.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 21:26

jahas juu nukkuloimaan sie meet. mie kahtelen nuoruusaikoja ohjelmata: 'heikuraisen nauru' se tulloo kakkoselta. mie tiskasen vasta huomenissa ja jos vaik harava pysyis hetken käsissä ja haravois pikkasen. hyvvee yötä sinnennii ja kauniita unia myös tietennii. heeiipss. ;ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 21:21

onks siulla muuten tietova missä nm tuikku67 onpii? mie sille viestiä pistin tos viimekuussa vissiin mut miti ei oo kuulununna hänestä, outova. mää pyrin ainaskii ilmoittamaan, varsinkin napsukavereille jos en ole hetkeen tavoiteltavissa. sen vert tärkeinä kuitenkin napsulaisiakin pidän jotta mielestäni on kohteliasta ilmoittaa asiasta. eihän sitä kyllä tietenkää tiiä miti on sattunut, vaik henk,koht juttui isoikii asioita jne. noh. ei voi mitään, toivottavasti ei mitään vakavia juttuja ole sattunut hänelle kumminkaan, toivon mä.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 20:54

mie kuule pörrään tääl napsussa, niin mie jo ne siun kommenttisikin luin, hih. 'spiidi on siraan nopee' < öh mikä lisäys/ kommentti. ääh mie en vieläkään keksi mitään kysyttävää, mutta hiljoo hyvä tuloo kuuluu sanontakin juu. ( täällä mie joka tietää mitä priglesit ovat. ) haa haa.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 20:26

kiitos tri jonin, pittee siis jottain tuommosta mainitsemaasi kehitellä tuohon koipeen. jep kyllä: ne mikä ettei sun muut kyssärit oli kyllä vähän sanonko mä mistä kotoisin ja määki pohlö vastailin niihin vaik ois voinut hyvin ns. 'boikotoida' niitä älyttömimpiä kysymyksiä. näiks sie sen per....reikä kysymyksen? mää sihenkii kerkesin jo jotain 'fiksuu' vastaamaan, mut onneksi se kysymys sitten poistettiinkii. mie vastailin jo siun calluna kysymykseen, meehän kattoo.. :o)

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.