jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 06.10.2008 klo 18:08

jos hää, se, mikä lie, olikin oli oikeesti 7 vee mitä väitti, ku turtlesit sen mielest ainakin oli kivoi vai liekö hatust heittänt ne 'konnat'. siis sitä pit sannoo että jos hää on/ oli sen seiska vee ni aika oudosti käyttäytyi muita napsulaisia kohtaan. huonon kasvatuksen saanut kyllä se poika, tai on muuten vaan rasavilli johon ei iskä eikä äippä saa minkään laista kontrollia ja kuria. huh huh sanon mä nyt vaan lopuks ja onneks hää sai porttiksen tänne napsuun. käääk!

Yhteinen taulu   
terhi - 06.10.2008 klo 17:11

just just. tuollaisen napsulaisen pitäisi saada porttikielto napsuun kokonaan. tos on just semmonen äly hoi älä jätä tyyppi toi -wh- , huh huh. teikkö valituksen ylläpitoon/ napsuun?

Yhteinen taulu   
terhi - 06.10.2008 klo 14:03

hellöy jellöy, kihii. kuinkas tämä ihana maanantaipv on lähtent liikenteeseen ja kuin siit sit etiäpäiten? mää vast varttiavail kakstoista mänin eilen maate, hui jui. mutta ihan pirtiä oon tännään olunna, työpv:kin män ihan mukavasti. kotio kun pääsin niin keitin makaronia eilisen kastikkeen kanssa ja sekoitin ne keskenääns sekä jäljelle jääneet pihvilöiset sinne sekaan, elikkäs siitä tuli semmoinen pöppö, niinku miulla on tapana sanoa tuollaisista 'jämäruoista' jne. aurinko paisteleepi ja tuuli on kova. tää päivä taasen (ylläri) menee vähän laiskottelun puolelle. khih.

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 22:11

mie jo kerroinkii jotta miti viel tän päivän puolella teen ennen kuin meen potsloijjaa. hyvää yötä ja kaaniita uneloita siullekkin. huomen on taas viikon eka ja ehkä 'ikävin' päivä, mutta eiköhän mei siitä selvitä, hih, heippa moikka ja tere. :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 21:34

miul oli semmonen pikasuihku meni varmaan kaks min vaan. bb: shöytä katselen ma ja samal teen iltasanomat nettipelissä palapeliä, jossa ei oo kuvaa vaan pelkät palat, mitkä pittee tiettyst kohilleen saada. ääh, kun joi 'jälkiruoaksi' pari kuppia kahvetta niin nyt sitten tuli semmonen ähkimyskääkkimys olo, uh. iltatoimet on viel tekemäti, eväät, huomiset vatteet, pesut ja pisut. noh bb:n jälkeen kerkiän viel neekin juups. heips hetkeksi..

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 20:41

voissa juu jauhot ruskistin mutta en niin kaahian ruskeiksi, mutta piitkään miedolla lämmöllä niitä kyllä ruskistelin juup. piffitkin oli oikhen hyvei vaik täs vähän ihteäin kehuskelenkin. hei nyti miun pittee mennä suihkuun, heips hetkeks toiv. et ihan viel mee tutimaan ko. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 19:03

hjuva jotta on massu täys ja päikkäritkii nukuttu, niin jaksat sitten mennä yölevolle ja pirtiänä maanantai aamun herätä jookosta nii. viimiset piffit just valmistuipi, spagetin vaihdoin mummon muusiin, oma tekemä muusi ois parempaa mukku niit potui ei edellenkään uo, krr. mutta siis piffit on ihan ite tehty jauhelihasta ja valmis korppujauho mauste seoksesta jne. ja ruskiakasti on kans perinteiseen tyyliin valm. koht mie alan herkuttelemaan, ukko herkuttelee sitten jahka urheilemasta tuleepi. taisin mie pari kyssääkin napsuun pistää, mitkäs ne nyt oli, hmm.. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 15:00

p.s. mie olen taas jo kerint 2 nuit viestei kirjoittaan ko mie oon tälläin hölösuu tänään. ;ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 14:59

heippa mie täs taas. kemmie jaksant haravoida kuin vaahterapuun lehdet kasaan ja sitten säkkiin. osa syy säkit loppui ko niit ol vaan 2 kpl, sekä laiskuus yllätti ihme kyllä ku mie oon aina niin reipas. kyllä tuo tuulikin haittaa ku vaik haravoittee niin tuuli puuskahuttaa lehdet taasen leviälleen. ja naapurin tammessa on viel lehtiä puussa niin senkii takkii turha haravoida, sais olla 24/7 haravan kanssa heilumassa tuolla pihalla, kjeh kjeh. meitin syöminen menee/ viivästyy iltaan ku ukkoin lähtee neljän viiden välillä sitä frisbeegolfia taas harrastamahan, öö elikkäs mei syödään noin kuuden seiskan maissa. voi kun voisin, niin tulisin siun seuraksesi syömään puikkoloisia ja potui. =ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 13:45

tuollassii ne kakarat on ku ei ossoo ruoka-aikaan syömään tulla. hekoti hee ja ei ne mitin kakaroi oo kuhan taas suutain auon ko kala konsanaan. tiedän muitakin tapauksia omassa suvussa, jossa äitee tekkee ruoan ja lapset ties missä ja tulevat ties koska. ( itse en aikuisten oikeasti ole se kakru, vaan tätini lapsoset elikkäs ihanat serkkuni. no nyt menen sitten haravoimaan lehtösiä pihalle kasaan ja säkkihin valmiiksi, on nääs semmonen tuuli jotta haravointi on turhaa jos lehdet vain kasaan jättää, juu noo taasen heeh. siiiss moooii taaass. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.10.2008 klo 13:19

hyvöö päivöö, heh. miepä aattelin ottaa ihtiäin niskasta kii ja mennä tuone pihalle vähän heilumaan haravan kanssa. ja jotten ihan hassulta näyttäis niin otan käden pois niskasta ja rupean lehtiä haravoimaan kasaan, pelkkä heiluminen saattaisi näyttää hassulta varsinkin jos se käsikin on vielä niskassa kiinni. ah hha haa. jokos siellä jo herkutellaan kalapuikkoi tartar kastii, nam? meikä likka aatteli tehhä jauhelihapiffei, ruskeet kastii ihan ite (ei mitti pussijauhekastii) ja spagettii. potui oisin halunut mut ei viihti osataa, ku äipältä sais potui ja sinne saakka en viitti nyt lähtee niit hakkee. mooii hetkeksi.. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 21:46

no hjuva jos se pipi olikin vain ns. väärä hälytys : ) hyvvee loppuillan viettova siullekkin. mei tässä töllön ääressä oleillaan ja kaikenmoisia ohjelmia tuijotellahan. hyvää yötä ja kauniita unosia ja ei painajaisia sitten saa nähä. huomenna ollahan taas napsussa kos kös? ja kuulumisia kysellaan yms. heissan ja moissan. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 21:10

palaillaan juu : ) toivottavasti ei mitään vakavata pojallasi ole, toivokaamme niin. ( höh tuommoiset äkilliset kipeytymiset ei oo yhtään kivoja, siis jos itsellekkin tahi läheiselle jotain tulisi. ) toivottavasti huomenissa kaikki on hyvin ja teitin porukka voisi kokoontua ruokapöydän ääreen naatiskelemaan herkuista.

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 20:29

huumorrii löytyy kyllä tältä likalta mutta välillä niin kun oot huomanna, pittee miun varmistella ja kysellä jotta miten joku juttu nyt män vai ymmärsinkö nyt oikein asian jne.. kemmie tiiä mitä kysymyksiä haluaisin tahi mistä kysymyksistä pitäisin, kaahia ko oon hankala tapaus taas tänään mä. he hee. ehkä jotain semmosia kysymyksiä mitä ei tarviheis googlesta etsiä tms. vaan nuita ns. mielipide kysymyksiä, niin kun oli se siun unelma talo kysymyksesi juu noo. täshän tää ilta on mennyt rattoisasti kotosalla tv: ja netin ääressä. iso kynttilä on tuomassa tunnelmata ja vähän sipsua ja pari sidua naatiskellen tää ilta tässä meeneepi. : )kuinkas siun iltasi on mennynnä?

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 20:07

siis mieltähän mie samaa oon kanssais siun jotta pelkkä pannä? ei oo kysymys, mut mie se vain vitsailin asialla että jospas kysyjä tuota tarkoitti. ( eli kun kysyy niin on hyvä olla myös niitä lisätietoja, jos kysymys on lyhyt ja ytimekäs ) ja nuo alapää lyhyt ktsymys jutut pitäs mielestäni heti suodattaa poies. hei oikeesti sie kysyt ihan hyviä kysymyksiä ja mie vastailen niihin mihin pystyn eiköstä jookosa niin. elä sie ota mittin paineita, höh. mie vain kommeintoin omia mielipiteitäni, vaikken niillä miti pahaa halua sano/ tarkoittaa. höööh. : /

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 19:46

jaa siel oli semmonen kysymys joo ei ole niitä mun lemppari kysymys juttuja ollenkaan, ku mei ei kuitenkaan millään pornosivuilla olla, juu ei. hah. mää jo yritin pariin siun kyssäriin vastatakkin. vähän hankalia pistät kaku ei miun aivokapasiteetti kaikkeen riitä, mie olen blönti hei jotain rajaa, haa haa. mutta jospa pano kysyjä aattelikin sitä jotta kun kaikkia muita pannaan, mutta ruokaa vain laitetaan. hi hi hi. että jotta silleen......

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 18:49

mistä vimpasta kyssäristä? ko miun kyssäri on nyt täl hetkellä ainaskii vika tullut kysymys, hih. vai tarkoittanetko tuota itämeri kyssää..? ; ) vai olit sie päikkäreillä, mie en ihme kyllä ole niitä siis päikkäreitä tänään nukkunut laisinkaa. pistäppä joku kiva kysymys napsuun tulemahan jookosta joo. niin vastaillaan sitten vuoronperrään toistemme kysymyksiin.. hekotihek ooo.

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 16:29

siepä saunot ja lämmittelet pitkään saunassa ko siusta miti kuulu, muista juoda välillä jotta et kuihu poies ; ) ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 13:13

siis tarkoitin nuitten silakoitten kanssa sitä, että jotta ei välttämättä kalapuikoissa hyvei oo juu, vaan voissa paistettuina, jne. ja huh huh. ko unehtuu puolet tekstistäki ko kirjuuttele.. hui hai.

Yhteinen taulu   
terhi - 04.10.2008 klo 13:11

juu ailakat on ihan hyvei kyllä kokonaisina, jauhotettuina ja voissa paistettuina, (eiku silakat) hi hii.. :D vai jotta sauna onpi piellä ja sinne lämmittelöön meet, miun pitäs mennä ainaskii suihkuhun jos ei suanaan jaksa ka ku pitäs puut hakkee ja vallan tuliluikkusella sytyttää ja ootella tovi jotta valmistuupi/ lämpeneepi < no tuo nyt oli ihan turha selostus, kaikkihan sen tietee jotta puilla lämmitettävässä vähän aikoo kestää. hekotihik. siis miun hiukset on ihan p a s k a s e t. jottei kehtoo kylillä näyttäytyvä, tää on meillä sukuvika jotta hikset likkoontuu= likaantuu= rasvottuu helposti, suop joka toinenpv olla pesemässä niit. ja miulle ei se auta jotta mitä harvemmin pesisi, niin muka ei rasvottuisi niin nopiasti, jjuuu eeeii..

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.