tuija79: Omat matkat

tuija79

nainen
Länsi-Uusimaa
Liittynyt: 19. toukokuuta, 2010

Tulevat matkat

tuija79 ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Sousse
    Lähtö: Maaliskuu 30, 2011
    Paluu: Huhtikuu 06, 2011
  • Playa del Ingles
    Lähtö: Marraskuu 21, 2010
    Paluu: Marraskuu 28, 2010
  • Alanya
    Lähtö: Toukokuu 21, 2010
    Paluu: Toukokuu 28, 2010
    Sää suosi viikon aikana,aurinko paistoi joka pvä. Olimme ystäväni kanssa hotelli Guralissa.Hotelli oli hinta/laatu suhteeltaan ok. Ravintolan henkilökunta olisi saanut olla ystävällisempää,hymyjä ei paljon irronnut =(. Hotelli oli all inglusive,mutta silti rajoituksia oli suhteellisen paljon. Ruoka oli kasvispainotteista, lihaa oli yllättävän vähän tarjolla. Turkki maana ihan ok, nähtävyyksiä oli omiin tarpeisiini riittävästi. Kauppiaat tosin erittäin rasittavia, miltei aggressiivisia. Hintataso ostoksille sama kuin suomessa, joissain paikoissa vielä kalliimpaa...matkan aikana opin tinkimisen jalon taidon =)
  • Agadir
    Lähtö: Tammikuu 22, 2009
    Paluu: Tammikuu 29, 2009
    Agadirin matka oli aivan uskomaton. Hotelli erittäin hyvä, decameron tafougt beach. Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Ruoka todella hyvää. All inglucive kattoi kaiken ja vähän ylikin =) Paikalliset puhuivat hyvin englantia. Hintataso edullinen. Harmi kun suomalaiset matkanjärjestäjät eivät enää tee matkoja kohteeseen. Uutuuskohteena luultavasti tulevaisuudessa tulossa?
  • Kultahietikko
    Matkan ajankohta: 2004
    Bulgarian kultahietikko matkakohteena ihan ok. Rantaviiva jatkuu loputtomiin =). Varsinaista nähtävää ei mielestäni kohteessa ole. Sopii ihmisille, jotka tykkäävät makoilla rannalla..hintataso edullinen
Pieni hetki, sivua ladataan.