Playa del Ingles

 • Playa del Ingles, Espanja
 • Playa del Ingles, Espanja
 • Playa del Ingles, Espanja
 • Playa del Ingles, Espanja

Playa del Inglesin sääennuste

ti 25.7.

Puolipilvistä
29°C | 22°C
12 m/s

ke 26.7.

Puolipilvistä
31°C | 23°C
11 m/s

to 27.7.

Puolipilvistä
31°C | 23°C
10 m/s

pe 28.7.

Puolipilvistä
30°C | 23°C
9 m/s

la 29.7.

Puolipilvistä
30°C | 22°C
11 m/s

su 30.7.

Puolipilvistä
28°C | 21°C
12 m/s

ma 31.7.

Puolipilvistä
27°C | 21°C
12 m/s
Lisää valmismatkoja Playa del Inglesiin

Matkakohteita Playa del Inglesin lähellä

Suosittuja hotelleja Playa del Inglesissä

 • Siisti, viihtyisä ja iso hotelli loistavalla sijainnilla

  Hotelli: Corona Blanca

  Oltiin kuuden hengen porukalla Corona Blanca hotellissa. Meillä oli varattuna kaksi kolmen hengen huonetta, joissa toisessa yöpyi neljä ja toisessa kaksi henkilöä. Huoneet olivat tilavia ja ihan hyvin varusteltuja. Keittiön varustukseen kuului hella, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Jääkaapissa oli 1,5 litran vesipullo valmiina odottamassa. Olohuoneen sänky oli leveä ja siinä mahtui hyvin nukkumaan meidän 4- ja 5-vuotiaat lapsemme kahdestaan. Telkkarissa näkyi paljon kanavia ja myös YLE1. Siivooja kävi melkein joka päivä, mutta tiskejä ei ollut tiskattu eli ne piti hoitaa itse. Saatiin huoneet kakkoskerroksesta ja huoneissamme oli parvekkeen lisäksi myös kattoterassit. Allasalue oli todella viihtyisä ja avara. Siellä oli iso uima-allas ja lisäksi lastenallas, sekä paljon tilaa aurinkotuolelle. Hotellin pihalla oli ulkokuntosali, jonka laitteet olivat kyllä aika höpöhöpöä, mutta ihan mukava leikkialue lapsille. Pihalla oli myös iso...  Lisää...

  Oltiin kuuden hengen porukalla Corona Blanca hotellissa. Meillä oli varattuna kaksi kolmen hengen huonetta, joissa toisessa yöpyi neljä ja toisessa kaksi henkilöä. Huoneet olivat tilavia ja ihan hyvin varusteltuja. Keittiön varustukseen kuului hella, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Jääkaapissa oli 1,5 litran vesipullo valmiina odottamassa. Olohuoneen sänky oli leveä ja siinä mahtui hyvin nukkumaan meidän 4- ja 5-vuotiaat lapsemme kahdestaan. Telkkarissa näkyi paljon kanavia ja myös YLE1. Siivooja kävi melkein joka päivä, mutta tiskejä ei ollut tiskattu eli ne piti hoitaa itse. Saatiin huoneet kakkoskerroksesta ja huoneissamme oli parvekkeen lisäksi myös kattoterassit. Allasalue oli todella viihtyisä ja avara. Siellä oli iso uima-allas ja lisäksi lastenallas, sekä paljon tilaa aurinkotuolelle. Hotellin pihalla oli ulkokuntosali, jonka laitteet olivat kyllä aika höpöhöpöä, mutta ihan mukava leikkialue lapsille. Pihalla oli myös iso nurmialue, jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Ehdoton plussa oli hotellin keskeinen sijainti. Lähellä oli kaksi ruokakauppaa, bussipysäkit ja ravintoloita, eikä rannallekkaan kävellyt kuin noin 10 minuuttia. Sijainnin vuoksi myös liikeenteen melu kuului sisälle, mutta korvatulpat korvissa pystyi hyvin nukkumaan eikä melu häirinnyt ainakaan meidän lapsia jotka nukkuivat ilman tulppia. Kaikenkaikkiaan oikein hyvä hotellikokemus ja voin lämpimästi suositella kaikenlaisille matkaajille! =)

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Lähettäjä: Prinsessa
  Lisätty: 15.02.17 Kategoria: Playa del Inglesin hotellit
 • Suomalaisten iskelmäbaari

  En suosittele... Ylpeilee nimekkäillä suomalaisesiityjillä. Esiintyjät kyllä käyvät siellä esiintymässä, mutta feikkinä eli musiikki tulee nauhalta ja "tähti" vain elehtii. Klo 20:00 alkaa lipunmyynti, jolloin ne jotka eivät halua jäädä katsomaan esitystä ajetaan pois. Lisäksi koko Playa del Ingles ei ole mielestäni paikka jossa kannattaa lomansa viettää. Paikalliset ovat suoraan sanoen monesti välinpitämättömiä turistia kohtaan. Lomalla pitää saada rentoutua eikä kokea mielipahaa.

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 20.03.16 Kategoria: Playa del Inglesin ravintolat ja baarit
 • Mahtava hotelli

  Hotelli: Sunprime Atlantic View & Spa

  Tässä Sunprimessa kaikki toimii. Ruoka hyvää, aamiaisetkin todella monipuolisia ja valikoima on mitä mahtavin. Kaikki puhdasta ja siistiä sisällä sekä ulkoalueilla. Olemme olleet tässä hotellissa ties kuinka monta kertaa ja lähdemme jälleen parin viikon kuluttua. Vaikka ei sijaitse rannalla, yhteydet meren ääreen toimii. Maksuttomilla rantabusseilla pääsee hyvin, jos ei halua kävellä tai käyttää taksia. Hotellihan on aikuisille, joten lasten touhut ja äänet ei siellä kuulu. Ei myöskään yökerhojen musiikit. Iltaisin on toki ohjelmaa, mutta fiksusti. Näkymät ylempien kerrosten huoneista Maspalomasiin ja merelle ovat kauniit. Emme voi sanoa tästä hotellista mitään, mikä ei olisi ok.

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 24.02.16 Kategoria: Playa del Inglesin hotellit
 • siisti ja toimiva

  Hotelli: IFA Dunamar Hotel

  Kaksi viikkoa hotellissa ja kaikki pelasi moitteettomasti. Huoneissa kokolattimatot, jotka olivat kivat jaloille. Muutenkin yleiset tilat viihtyisät ja huippu siistit. Siivous joka pv, myös huoneiden imurointi. Aamupala hyvä ja monipuolinen. Henkilökunta ystävllistä. Sijainti mitä parhain, kaikki läähellä. Voin suositellaa hotellia. .

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 09.12.15 Kategoria: Playa del Inglesin hotellit
 • Epäonnistunut matka tuplabookkauksen takia

  Hotelli: Parque Christobal

  En missään nimessä suosittele varaamaan yöpymistä Parque Christobal- hotellissa, mikäli haluaa onnistuneen lomamatkan. Teimme marraskuussa koittavalle matkalle jo heinäkuussa huonevarauksen viikoksi. Kuitenkin vain hieman yli viikko ennen matkaa saimme viestin booking.com:sta, että varaustamme ei ole voitu pitää. Mitään syytä tälle ei kerrottu viestissä, joten otimme yhteyttä booking.com:iin. Hotellilla on kuulemma tuplabookattu 10 huonetta. "Korvaukseksi" tästä tarjottiin kaikin puolin huonompia hotelleja niin tähtien kuin hinnankin suhteen. Tietenkin suurin osa hotelleista on jo varattu täyteen, kun reissun ajankohta on jo niin pian. Koska tämä oli täysin Parque Cristobal- hotellin moka, koimme että olisimme ansainneet jonkinlaisen hyvityksen tästä suuresta pettymyksestä mikä koko perheellemme hotellin vaihdosta aiheutui. Emme saaneet minkäänlaista hyvitystä. Ei voi muuta, kuin tyytyä tällä kertaa huonompaan ja varoittaa muita hotellin toiminnasta....  Lisää...

  En missään nimessä suosittele varaamaan yöpymistä Parque Christobal- hotellissa, mikäli haluaa onnistuneen lomamatkan. Teimme marraskuussa koittavalle matkalle jo heinäkuussa huonevarauksen viikoksi. Kuitenkin vain hieman yli viikko ennen matkaa saimme viestin booking.com:sta, että varaustamme ei ole voitu pitää. Mitään syytä tälle ei kerrottu viestissä, joten otimme yhteyttä booking.com:iin. Hotellilla on kuulemma tuplabookattu 10 huonetta. "Korvaukseksi" tästä tarjottiin kaikin puolin huonompia hotelleja niin tähtien kuin hinnankin suhteen. Tietenkin suurin osa hotelleista on jo varattu täyteen, kun reissun ajankohta on jo niin pian. Koska tämä oli täysin Parque Cristobal- hotellin moka, koimme että olisimme ansainneet jonkinlaisen hyvityksen tästä suuresta pettymyksestä mikä koko perheellemme hotellin vaihdosta aiheutui. Emme saaneet minkäänlaista hyvitystä. Ei voi muuta, kuin tyytyä tällä kertaa huonompaan ja varoittaa muita hotellin toiminnasta. En suosittele!

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 07.11.15 Kategoria: Playa del Inglesin hotellit

 

Oletko käynyt Playa del Inglesissä?Kirjoita omista kokemuksistasi Playa del Inglesissä! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

 

Oletko menossa Playa del Inglesiin?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Prinsessa

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Helmikuu 01, 2017 - Helmikuu 08, 2017
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

maarityp

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Huhtikuu 14, 2012 - Huhtikuu 20, 2012
Kommentti: No joo, ensimmäinen ja viimeinen kerta. Hotelli oli Los Salmones.
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Chenzei

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Maaliskuu 07, 2015 - Maaliskuu 14, 2015
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

jouniknu

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Syyskuu 16, 2013 - Syyskuu 30, 2013
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

midis1

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Tammikuu 03, 2014 - Tammikuu 10, 2014
Kommentti: mahtava paikka :)
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Playa del Inglesistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Playa del Ingles
Etäisyys Helsingistä: 4719 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Espanja
Englanninkielinen Wikipedia: Playa del Ingles
Suomenkielinen Wikipedia: Playa del Ingles
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Playa del Ingles
Pieni hetki, sivua ladataan.