Omat matkat - New York City:Sivu 2

Käynyt New Yorkissa

Oletko sinä käynyt New Yorkissa? Ilmoita siitä muille!

riika

Kohde: New York City
Ajankohta: Tammikuu 01, 2011 - Tammikuu 09, 2011

ulrika

Kohde: New York City
Ajankohta: 2011
Kommentti: Hei, oltiin vko 8 New Yorkissa ja kaikki meni loistavasti. Lennot ajoissa(kylläkin turbulenssia) ja leffat mainioita koneessa. Ruokakin oli hyvää. Kelit hyvät,toki vaati lämmintä relettä niskaan. Aurinko paistoi, kun pilvenpiirtäjät eivät olleet esteenä. Maahantulo sujui hyvin, ei kannata jännittää. Takaisin tullessa, sitten sukkasilleen..Tämäkin meni hyvin. Vuokrattiin huoneisto 1vko, maksoi 1000e, ja oli hyvä. Roger Smith hotelli oli kulmilla. Tästä oli tosi hyvä matka GrandCentral Terminaaliin. Kannattaa ostaa metro card, 29 dollaria 7vrk. Metroilla helppo liikkua,express saattaa sitten mennä ohi..Grandcentr. ja Times Squaren väliä kulkee Shuttle,ajaa vain tätä väliä. Totta mitä sanotaan, älä luota metron väreihin linjakartassa vaan numeroihin. Ilmainen lautta PatteryBarkissa oli ok, näimme Vapauden patsaan. Eikä ollut tungosta. Samoin Top of the rock, mielettömät maisemat. Emme ostaneet mitään 7pv lippupakettia. Joka paikkaan pääsi ilman mitään odottelua,taisi olla onnea. Lapsille Luonnonhistoriallinen museo oli kiva, tietysti myös Fao. Tosi iso lelukauppa.Samoin ToysRus, missä maailmapyörä. Ostettua tuli vaikka mitä, ainakin tällä kertaa Macys tavaratalosta löytyi mitä vain. Toki kävimme sitten Broadwaylla tuhlaamassa. WTC - tornien paikka oli koskettava. Paljon virheitä kirjoituksessa;mutta suosittelen! Myös lasten kanssa. Viikko sitten tultiin kotiin ja mieli tekisi jo uudelleen- johonkin?

TuijaP

Kohde: New York City
Ajankohta: Joulukuu 06, 2010 - Joulukuu 12, 2010
Kommentti: Mahtava ja mieleenpainuva häämatka. Nähtiin kaikki mitä haluttiinkin, Vapaudenpatsaasta Times Squareen ja Empire State Buildingiin. 5 päivää perillä meni kuin siivillä ja voisin lähteä kesä-aikaan joku kerta uudelleen.

Mrjaa

Kohde: New York City
Ajankohta: Kesäkuu, 2010

ssatu

Kohde: New York City
Ajankohta: Kesäkuu 16, 2009 - Heinäkuu 16, 2009
Kommentti: NIIIIIIIIIIN UPEEETA!! new york, baltimore, florida ainakin.. katsotaan sitten mihin päädyn ;)) // Olin viikon NEw Yorkisssa ja 3 viikkoa Fort Lauderdalessa

sara-anneli

Kohde: New York City
Ajankohta: Maaliskuu 22, 2009 - Maaliskuu 31, 2009
Kommentti: 10v. häämatkalle

Elorapet

Kohde: New York City
Ajankohta: Lokakuu, 2008
Kommentti: 4 päivän reissu, mutta lyhyessä ajassakin ehtii paljon kun on perhentynyt kohteeseen, hotelli hyvällä paikalla ja reissun agenda suuniteltu hyvin 2 aikuista reissussa

miles

Kohde: New York City
Ajankohta: Lokakuu, 2008
Kommentti: matka oli oikeasti kiertomatka, omatoiminen eli vuokra-autolla liikuttiin. Eli ensin NYC:iin lento, sieltä Washington Dc-Niagaran putoukset- Toronto- New York. Olimme reissussa 10 päivää eli paljon nähtiin lyhyessä ajassa, mutta ehdittiin nähdä juuri ne paikat mitä haluttiinkin. Tekisin saman matkan uudestaan, mutta läysemmällä aikataululla. Tosi mahtava ja kokemusrikas matka!

Memphis

Kohde: New York City
Ajankohta: Heinäkuu 06, 2008 - Heinäkuu 14, 2008
Kommentti: Millään ei viikossa kerkeä katsomaan kaikkea. On sen verta paljon nähtävää ja koettavaa kyseisessä kaupungissa. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jos ei suuret väkijoukot säikäytä. Unohtakaa taksit, käyttäkää metroa, jalkoja ja busseja. Näillä matka sujuu vaivattomasti. Timessilla on aina ruuhkaa, joten varaudu siihen.

ellimelli

Kohde: New York City
Ajankohta: Toukokuu 12, 2008 - Toukokuu 25, 2008
Pieni hetki, sivua ladataan.