Alaska

 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)
 • Alaska, Yhdysvallat (USA)

Alaskan sääennuste

su 23.7.

Sadetta
25°C | 11°C
2 m/s

ma 24.7.

Mahdollisia sadekuuroja
14°C | 9°C
4 m/s

ti 25.7.

Mahdollisia sadekuuroja
14°C | 9°C
1 m/s

ke 26.7.

Mahdollisia sadekuuroja
19°C | 10°C
2 m/s

to 27.7.

Mahdollisia sadekuuroja
21°C | 11°C
1 m/s

pe 28.7.

Mahdollisia sadekuuroja
16°C | 9°C
4 m/s

la 29.7.

Mahdollisia sadekuuroja
16°C | 9°C
3 m/s

Matkakohteita Alaskan lähellä

 • Mustakarhu

  Hyder pieni kaupunki Alaskassa jossa on mahdollista kuvata mustakarhuja. Karhut tulee jokeen pyydystämään kutemaan nousevia lohia ja niitä pääsee kuvaamaan ihan lähietäisyydeltä kun pyytävät lohia joesta. Mitään suojavarusteita ei ollut kuvaajat seisoivat kahden pienen joen välissä olevalla kannaksella ja karhut olivat joessa. Nykyisin paikalle on tehty puusta katselutaso jossa kuvaajat ovat aitojen sisäpuolella. Tämä tehtiin sen jälkeen kun innokas valokuvaaja juoksi karhun perään metsään kuvaamaan ruokailua. Kuulemma kuvaaja joutui itse karhun ruuaksi kun juoksi perään. Ei ole enää niin mukava paikka kuin oli ilman näitä rakennelmia. Silloin oltiin luonnossa lähellä karhuja nyt telineellä katsellaan karhuja. Itse kaupungissa ei sitten olekkaan mitään näkemistä pieni rähjäinen paikka vuorien välissä. Alaskan valan kuitenkin voi suorittaa ravintolassa ja jättää setelin seinälle nimikirjoituksella varustettuna. Viimeksi kun kävin seinät...  Lisää...

  Hyder pieni kaupunki Alaskassa jossa on mahdollista kuvata mustakarhuja. Karhut tulee jokeen pyydystämään kutemaan nousevia lohia ja niitä pääsee kuvaamaan ihan lähietäisyydeltä kun pyytävät lohia joesta. Mitään suojavarusteita ei ollut kuvaajat seisoivat kahden pienen joen välissä olevalla kannaksella ja karhut olivat joessa. Nykyisin paikalle on tehty puusta katselutaso jossa kuvaajat ovat aitojen sisäpuolella. Tämä tehtiin sen jälkeen kun innokas valokuvaaja juoksi karhun perään metsään kuvaamaan ruokailua. Kuulemma kuvaaja joutui itse karhun ruuaksi kun juoksi perään. Ei ole enää niin mukava paikka kuin oli ilman näitä rakennelmia. Silloin oltiin luonnossa lähellä karhuja nyt telineellä katsellaan karhuja. Itse kaupungissa ei sitten olekkaan mitään näkemistä pieni rähjäinen paikka vuorien välissä. Alaskan valan kuitenkin voi suorittaa ravintolassa ja jättää setelin seinälle nimikirjoituksella varustettuna. Viimeksi kun kävin seinät olivat jo aivan täynnä seteleitä ja oli laitettu saranoilla lisälevyjä että kaikki mahtuu näytille.

  Kohde: Alaska, Yhdysvallat (USA) Lähettäjä: kalamies
  Lisätty: 05.03.09 Kategoria: Alaskan nähtävyydet

 

Oletko käynyt Alaskassa?Kirjoita omista kokemuksistasi Alaskassa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kysymyksiä Alaskasta

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

 

Onko sinulla kuvia Alaskasta?Alaskassa ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Alaskassa? Lisää matkakuvasi Napsuun!


 

Oletko menossa Alaskaan?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

-JDI-

Kohde: Alaska
Ajankohta: Kesäkuu, 2011
Kommentti: Suuntana Alaska, Kodiakin saari! Supisuomalaisena ihmisenä uuteen maahan matkustaminen tuntui jännältä ajatukselta, ehkä pelottavaltakin kun ei koskaan ole itse tullut matkusteltua Tukholman laivaterminaalia kauempana. Nyt ollaan kaverin kanssa päätetty lähteä kauas kohti uutta ja tuntematonta sitten kunnolla. Ensi vuoden kesäkuussa olisi tuo reppureissaaminen tarkoitus aloittaa, kunhan matkabudjetit yms saadaan hoidettua. Kun on ollut kahlittuna koko ikänsä Suomeen, niin ei mikä tahansa Thaimaa nyt riitä. Vaan oikeaa elämää ja oikeita ihmisiä erilaisessa kulttuurissa! Kyseessä ei ole mikään parin viikon pakettimatka karhusafareilla, vaan reppu selkään ja ( jos mahdollista ) vaikkapa maatilalle töihin ruokapalkalla. Jenkkilän puolella agentteja jo järjestelee k.o matkaa, mutta saas nähdä kuinka meidän käy... Jos jollain on kokemuksia samanlaisesta reissusta, vaikka ehkä eri maassakin, niin kommenttia saa laittaa tulemaan ja kertoa vinkkejä ja kokemuksia! :)
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Alaskassa?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Alaskasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Yhdysvallat (USA)
Tunnetaan myös nimellä: The Last Frontier
Etäisyys Helsingistä: 6214 km
Lentoaika-arvio:[1] 7h 40min
Rahayksikkö: Yhdysvaltain dollari
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,17 USD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT -9
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT -8
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa
Yhdysvaltain suurlähetystö
Suositeltavat rokotukset: Yhdysvallat (USA)
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Yhdysvallat (USA)
Englanninkielinen Wikipedia: Alaska
Suomenkielinen Wikipedia: Alaska
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Alaska
Pieni hetki, sivua ladataan.