Side

 • Side, Turkki
 • Side, Turkki
 • Side, Turkki
 • Side, Turkki
 • Side, Turkki
 • Side, Turkki
 • Side, Turkki

Siden sääennuste

pe 18.8.

Puolipilvistä
30°C | 24°C
2 m/s

la 19.8.

Pilvetöntä
31°C | 24°C
4 m/s

su 20.8.

Puolipilvistä
31°C | 24°C
4 m/s

ma 21.8.

Puolipilvistä
30°C | 23°C
4 m/s

ti 22.8.

Pilvetöntä
31°C | 24°C
4 m/s

ke 23.8.

Pilvetöntä
32°C | 24°C
4 m/s

to 24.8.

Pilvetöntä
33°C | 24°C
4 m/s
Lisää valmismatkoja Sideen

Matkakohteita Siden lähellä

Suosittuja hotelleja Sidessa

 • Älä käytä Deturia!

  ÄLÄ IKINÄ KÄYTÄ DETURIA tai Svea Ekonomia!!!!! Jos tilauksessa tulee näppäilyvirhe ja käytit Svea Ekonomia ja joudut tekemään tilauksen uudelleen, niin se näppäilyvirhe maksoi 60€ per hlö!!!!!! Tein uuden tilauksen 5vrk virheellisen tilauksen jälkeen ja nyt tulee lasku 180€ ulosmittauksen uhalla!!!!!!

  Kohde: Side, Turkki Lähettäjä: heidikka
  Lisätty: 16.03.17 Kategoria: Siden muita vinkkejä
 • Prestige hamam huijaus

  Varasimme hotelliltamme viimeisen päivämme mukavaksi tekemiseksi hamamkäynnin Prestige-kylpylässä. Maksoimme respaan ja auto haki meidät sovitusti. Osa työntekijöistä puhui hieman englantia ja yksi nainen paremmin toimien tulkkina. Kukaan ei kertonut missä järjestyksessä asiat tapahtuvat, mutta aluksi kaikki meni hyvin ja pesijät olivat mukavia ja keksivät minulle pyyhkeestä bikiniyläosan uimapukuni tilalle. Hierontavaiheessa meidät pyydettiin käytävien päissä oleviin huoneisiin mahdollisimman kauas toisistamme. Hieronta keskeytyi pian kun tulkkinainen tuli tarjoamaan hoitavampaa hierontaa perussetin tilalle 100 liiran ekstramaksulla. En suostunut, mutta kohta hän tuli uudelleen kertoen mieheni ottaneen tarjouksen vastaan. Miehelleni hän oli kertonut minun hierontani olevan pidempi joten miehelleni jäisi luppoaikaa odotteluun. Eikä mieheni kuitenkaan saanut sitä mitä luvattiin eikä hieronta kohdistunut jumikohtiin. Poistuimme vihaisina tuntien tulleemme...  Lisää...

  Varasimme hotelliltamme viimeisen päivämme mukavaksi tekemiseksi hamamkäynnin Prestige-kylpylässä. Maksoimme respaan ja auto haki meidät sovitusti. Osa työntekijöistä puhui hieman englantia ja yksi nainen paremmin toimien tulkkina. Kukaan ei kertonut missä järjestyksessä asiat tapahtuvat, mutta aluksi kaikki meni hyvin ja pesijät olivat mukavia ja keksivät minulle pyyhkeestä bikiniyläosan uimapukuni tilalle. Hierontavaiheessa meidät pyydettiin käytävien päissä oleviin huoneisiin mahdollisimman kauas toisistamme. Hieronta keskeytyi pian kun tulkkinainen tuli tarjoamaan hoitavampaa hierontaa perussetin tilalle 100 liiran ekstramaksulla. En suostunut, mutta kohta hän tuli uudelleen kertoen mieheni ottaneen tarjouksen vastaan. Miehelleni hän oli kertonut minun hierontani olevan pidempi joten miehelleni jäisi luppoaikaa odotteluun. Eikä mieheni kuitenkaan saanut sitä mitä luvattiin eikä hieronta kohdistunut jumikohtiin. Poistuimme vihaisina tuntien tulleemme pahasti huijatuiksi, kuten asin laita olikin. Kaiken huippu oli se, ettei tukkaani pesty lainkaan, suihkutiloja ei ollut eikä hierontaöljy lähtenyt helpolla irti. Varokaa siis kyseistä paikkaa, josta muuten löysimme myöhemmin varoituksen tripadvisorista jo kolmen vuoden takaa. Rentouttavaksi tarkoitettu kokemus oli stressaava ja teki erittäin vihaiseksi.

  Kohde: Side, Turkki Lähettäjä: Kaikaa
  Lisätty: 11.04.16 Kategoria: Siden vaarat ja ongelmat
 • Hotelli rannan välittömässä läheisyydessä

  Hotelli: Altinkum Park Hotel

  Pieni hotelli rannan välittömässä läheisyydessä. Huone ok. Näkymä takapihalle aika karu. Ruoka hyvää. Juomatarjonta todella huono.

  Kohde: Side, Turkki Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 22.02.16 Kategoria: Siden hotellit
 • mukava ja hyvä hotelli

  Hotelli: Sun Connect Side Resort

  Viihtyisä hotelli. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ruoka TODELLA hyvää. Meillä oli Holiday inclusive paketti eli viikossa 7 aamiaista, 5 lounasta ja päivällistä (sis. ruokajuomat). Aamiainen oli melko sama joka aamu, mutta valikoima niin laaja, että hyvin sai vaihtelua. Itse pidin eniten munakkaista ja tuoreista hedelmistä. Lounas ja illallinen vaihtelivat aina vähän. Perusjutut oli samat, mutta osa ruuista vaihtui. Hotellissa ei maksettu rahalla, vaan huonekortilla, joka meni laskulle. Se kävi myös kaupassa. Kaupan valikoima oli kyllä melko suppea, mutta saattoi johtua siitä, että olimme ihan loppukaudesta. Hotelli (kuten suurin osa Siden hotelleista) on keskustan ulkopuolella, mutta hotellin edessä päivysti aina kaksi taksia ja dolmukset kulki ohi, joten liikkuminen oli helppoa. Itse olisin jaksanut kävelläkin antiikin Sideen sekä keskustaan, mutta koska meillä oli lapsi mukana, ja kävelimme muutenkin paljon, niin kuljettiin matkat taksilla tai...  Lisää...

  Viihtyisä hotelli. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ruoka TODELLA hyvää. Meillä oli Holiday inclusive paketti eli viikossa 7 aamiaista, 5 lounasta ja päivällistä (sis. ruokajuomat). Aamiainen oli melko sama joka aamu, mutta valikoima niin laaja, että hyvin sai vaihtelua. Itse pidin eniten munakkaista ja tuoreista hedelmistä. Lounas ja illallinen vaihtelivat aina vähän. Perusjutut oli samat, mutta osa ruuista vaihtui. Hotellissa ei maksettu rahalla, vaan huonekortilla, joka meni laskulle. Se kävi myös kaupassa. Kaupan valikoima oli kyllä melko suppea, mutta saattoi johtua siitä, että olimme ihan loppukaudesta. Hotelli (kuten suurin osa Siden hotelleista) on keskustan ulkopuolella, mutta hotellin edessä päivysti aina kaksi taksia ja dolmukset kulki ohi, joten liikkuminen oli helppoa. Itse olisin jaksanut kävelläkin antiikin Sideen sekä keskustaan, mutta koska meillä oli lapsi mukana, ja kävelimme muutenkin paljon, niin kuljettiin matkat taksilla tai dolmuksella. Huoneet oli siistit, ja vastasivat Tjareborgin kuvausta. Huone ehkä vähän pienempi kuin mitä kuvista saa vaikutelman. Meillä oli kaksio, jossa ilmalämpöpumppu sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Kylpyhuoneessa on puhallin / imuri, joka poistaa kosteuden. Pikkupyykit kuivuivat hyvin yön aikana. Respassa puhuivat hyvää ja selkeää englantia, mikä helpottaa asiointia. SIdessähän kaupungilla monet puhuvat enemmän saksaa kuin englantia. Sun Connect konseptin mukaisesti netti toimi hyvin ja oli nopea.

  Kohde: Side, Turkki Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 25.10.14 Kategoria: Siden hotellit
 • pikku hotelli

  Hotelli: catty garden

  Olimme tuolla .Matkaamme kuului aamupala.Aamupala alkoi 8.30.Aika olisi saanut olla 7.00-.Hotellin henkilökunta oli totista.Varsinkin poika joka otti huoneen numeron aamuisin ylös.Poikkeus oli yksi mies jolla oli pikku parta leuan alla,Hotelln uima-altaan vesi oli niin kylmää että siellä ei voinut uida.Iso moskeija oli alle 100 metrin päässä ja se herätti 5.30 aamulla.Kävimme apteekin nurkalla olevalla grillillä syömässä(100m).siellä oli hyvä ruoka ja palvelu.Emme syöneet hotellissa muuta kun aamupalan.

  Kohde: Side, Turkki Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 13.10.14 Kategoria: Siden hotellit

 

Oletko käynyt Sidessa?Kirjoita omista kokemuksistasi Sidessa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.
Siden matkakuvat
Vieras    24.01.2015
Siden matkakuvat
Vieras    24.01.2015
Siden matkakuvat
Vieras    24.01.2015
Siden matkakuvat
Vieras    24.01.2015
Siden matkakuvat
Vieras    24.01.2015
Siden matkakuvat
Vieras    24.01.2015

 

Oletko menossa Sideen?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Jade

Kohde: Side
Ajankohta: Kesäkuu 09, 2012 - Kesäkuu 16, 2012
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

ms.JS

Kohde: Side
Ajankohta: Tammikuu 2012
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Kuuhailija

Kohde: Side
Ajankohta: Heinäkuu 12, 2014 - Heinäkuu 26, 2014
Kommentti: Makkaamista koko rahan edestä !
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

hautala

Kohde: Side
Ajankohta: Lokakuu 01, 2012 - Marraskuu 01, 2012
Kommentti: turkissa tosi hyvää ruokaa, tosin lapset pysyivät pitsa, spagetti ja hampurilaislinjalla.
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

jojohanna

Kohde: Side
Ajankohta: Toukokuu 05, 2012
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Sidessa?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Sidesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Turkki
Englanninkielinen nimi: Side
Etäisyys Helsingistä: 2646 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: uusi Turkin liira
Valuuttakurssi (1 EUR): 4,14 TRY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +90
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 110
Palokunta: 155
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Turkki
Suomen suurlähetystö Turkissa
Turkin suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Turkki
Englanninkielinen Wikipedia: Side
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Side
Pieni hetki, sivua ladataan.