Matkakokemukset - Muita vinkkejä Cattolicasta

Huoneistohotelli meidän makuumme

Vieras    03.08.2010    Cattolican muita vinkkejä    Cattolica

Cattolica on auringonoton ja shoppailun suhteen erinomainen lomakohde, josta on helppo matkustaa myös Riminille, Riccioneen, San Marinoon, Pesaroon, Venetsiaan, Bolognaan. Paikallisilla bussivuoroilla tai junilla välimatkat sujuvat hyvin.

Huoneistohotelli Du Park sijaitsee loistavasti Cattolican Via Dante -kävelykadun tuntumassa eikä rannallekaan ole kuin korttelin matka. Huoneistomme sijaitsi vastaanottorakennuksen ylimmässä kerroksessa ja näköala mantereelle päin. Tilava ja valoisa, sähköliesi+iso jääkaappi ja reilun kokoinen parveke ja ilmastointimahdollisuus.

Hotellin rannanpuoleisessa rakennuksessa alakerrassa Conad-kauppaketjun marketti, josta saatiin kaikkea tarpeellista, kun joskus oli kiva kokata illalla itsekin (oltiin useampi viikko). Ainakaan meidän huoneistoon ei kuulunut liikenteen tai tavarantoimitusten ääniä.

Useimmiten ruokailimme ulkona eri ravintoloissa, joita C:ssa on riittämiin. Suosittelen kokeilemaan osterioiden tarjoamia meren herkkuja, katkarapuja ja erilaisia kalaruokia. Ne ovat yksinkertaisuudessaan aivan mahtavan makuisia herkkuja.

Cattolica on shoppailijan unelma, sillä vaikket mitään itsellesi löytäisikään, niin, ostoskadun tunnelma iltaisin on riittävää ohjelmaa niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Ranta-alue on hyvin hoidettu eikä lepotuolien ja päivänvarjojen hinnat juuri poikkea Italian muista kohteista. Kaikkihan maksaa - myös lomalla ollessa. Varaamalla paikat koko loman ajaksi, ne saa sitä paitsi edullisemmin kuin päivittäin lunastettaessa.

Olemme lomailleet Cattolicassa kahdesti (5 välivuotta kierreltiin muualla Italiassa) eikä kummallakaan kerralla mitään pettymyksiä lomakohteen suhteen. Italian kielitaito oli koetuksella asioidessa mm. lääkärissä, mutta kaikesta selvittiin erinomaisesti. Englantiahan siellä yleensä turistien kanssa asioivat paikalliseyt kuitenkin osaavat jonin verran. Maassa maan tavalla -filosofia mahdollistaa kauniista ja kulttuuririkkaasta maasta nauttimisen, vaikka joskun suihkusta tulisikin vain niukasti vettä.

Oletko vieraillut Cattolicassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.