Matkakokemukset - Muita vinkkejä Ahvenanmaasta

Venereissu Ahvenanmaalla

lapsonen    01.06.2009    Ahvenanmaan muita vinkkejä    Ahvenanmaa

Vietettiin kaksi viikkoa veneillen Ahvenanmaalla. Ensimmäinen viikko vierähti Maarianhaminassa ja toinen Eckerön kahdessa eri osassa.

Maarianhaminan vierassatama oli hyväkuntoinen, eikä peseytymistiloissakaan ollut moitittavaa. Laiturin lähellä/vieressä oli ravintola, josta sai erinomaista ruokaa. Ruokakauppa oli vaikea löytää. Se löytyi vasta, kun vuokrasimme polkuaudon ja kiertelimme oikein kunnolla. Laiturista kävelymatkan päässä oli mukava ranta.

1. Eckerön kohde oli pieni ja palvelut olivat vähissä. Suihku oli maksullinen ja vessa pieni. Plussaa oli kuitenkin minigolfrata ja kiinalainen ravintola, jossa oli erinomaista ruokaa.

2. Eckerön kohde oli erittäin kaunis ja hyvinlaitettu. Laituri oli rakennettu hienosti menemään kalliota myöten. Lyhyen kävelymatkan päässä oli viihtyisä kahvila ja suloinen pikkuliike, jossa myytiin koruja. Jos halusi kauppaan, täytyi kävellä hieman pidemmälle, mutta hyvällä ilmalla matka oli aika miellyttävä. Peseytymistilat olivat erittäin toimivat ja hienot. Laiturin läheisyydessä oli upea ranta joka syveni erittäin hitaasti. Lähellä myös minigolfrata ja mahdollisuus vuokrata polkuvene yms.

JOUTSENIA JA MAHTAVAT MAISEMAT

kuonokas    03.02.2009    Ahvenanmaan muita vinkkejä    Ahvenanmaa

Olin Ahvenanmaalla viime kesänä mieheni ja puolivuotiaan lapsen kanssa mökkeilemässä. Aivan mahtava pehelomakohde! Matka on kohtuullinen laivalla Turusta Maarianhaminaan ja matkat Ahvenanmaalla joutuisia omalla autolla. Ålanndsresorin henkilökunta oli palvelualtista ja kahden viikon lomalla nähtiin niin joutsenia kuin metsäkauriitakin useampaan otteeseen.

Oletko vieraillut Ahvenanmaalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.