Matkakokemukset - Hotelleja Playa del Inglesissä: Sivu 3

Rauhallinen ja erittäin siisti

Vieras    28.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: SOL BARBACAN APARTMENTS

Olemme 50 vuotias pariskunta ja olimme neljättä kertaa kyseisessä hotellissa. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja aamupala erittäin runsas. Makuuhuoneet sijaitsevat uimaaltaan puolella joten yöllä on hiljaista ja saa hyvin nukuttua. Siivooja käy njoka päivä siivoamassa viimeksi kylpyhuoneen ikkunan lukko oli rikki joka korjattiin heti huomautettuamme asiasta. Emme keksi hotellista mitään negatiivista ellei hiukan kallista nettiyhteyttä oteta huomioon. Lähellä hyviä ruokapaikkoja meidän mielestä yksi parhaimmista on El Duke.

Arvosana hotellille:

Vanha, mutta toimiva

Vieras    17.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Marieta

Hieman kulunut, johtuu varmaan monista tyytyväisistä asiakkaista...

Henkilökunta ystävällistä, tervehtivät iloisesti, siivous toimii

Ruoka hyvää

Päivisin erilaisia kilpailuja, joogaa, tanssi-kursseja, espanjan kielen opetusta etc.

Iltaisin, ei tosin joka ilta sai katsella paikallisten artistien esityksiä

Ihan hyvä paikka kallistaa päätään tyynyyn, reissujen jälkeen,,,

Arvosana hotellille:

Hyvän hotellin...alakerta!

Vieras    13.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Erot tämän tason hotellien tähdistä syntyvät kävijän omissa silmissä. Aikas pienet ovat erot. Mutta Green Fieldin alakerta, eli Mulligans-Pub, on käymisen arvoinen. Se on yksi parhaista mm skotti-,irkku tai kantrimusiikin paikoista Inglesissä. Bändi aloitti n. 7 vuotta sitten mahtavana 7 solistin ryhmänä ja on jatkanut hyvää meininkiä Kevinin ja Ollien toimesta. Eihän se lasten paikka ole, mutta käykääpä ihmeessä. TV:n Idols kisoihin verrattuna täytyy todeta vain, näähän ovat Muusikoita! -Suomenkielen suosijoille sanon; paikan pääkieli on englanti, paikan baarin tiskiltä saa virolaistarjoilijan tuomana mehunsa ainakin neljällä kielellä. Kevin ja Ollie huikkaavat todella iloisesti tervehdykselle: Hölökyn kölökyn. Jos olette käyneet viidesti Green Fieldissä, niin poiketkaapa kuudennella visiitillä Mulliganissa.-Kuparipannusta siirtyisin tutustumaan "Mummolan" seinän ja sermin takana olevaan ruokapaikkaan El Duke. Odotan innolla vertailua Pannuun. Aika usein on ollut itse Kuparipannun tekijöitäkin näillä palstoila kertoilemassa "kokemuksistaan". Ei mene enään edes humoorin puolelle. Kierrellään hiukka suomalaiset, ei soo häpeä.-Odotellaan innolla huhtikuuta!

Arvosana hotellille:

Hyvä paikka

Vieras    05.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olemme olleet hotellissa 5 kertaa ja voin suositella kaikille.Emme istu alabaarissa joten en siitä osaa sanoa mitä kieltä henkilökunta siellä puhuu.

3v Espanjan luvulla kyllä pärjää kielen puolesta ja sanakirja vielä mukana niin palvelua kyllä saa.Jopa paistinpannunkin saa uuden kun osaa pyytää.

Kierrämme yleensä syömässä useissa paikoissa ja lapsiperheiden(pojan)kokemus Kuparipannusta 2010 joulukuussa oli täydet 10+,mukana 1,9kk ja 4v.Sanoisin vielä että ovat varsinaisia ruokapaikkojen käyttäjiä.Mukana oli myös toinen kulinaristi-perhe lapsineen ja kiitokset sille kokille olivat erikoisesti käyneet sanomassa.Joten .....

Green Fieldin uima-altaalla on aivan mukava kölliä.Suosittelen.En ole edes varkaisiin törmännyt,olisko tuo ukon 190cm niille joku pelotus....

Arvosana hotellille:

..mikähän on suomen mielinen..?

Vieras    03.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olipa erikoinen määritelmä suomalaisuudesta. Oikeastaan eikös sellainen matkailija häpeile juuri kansallisuuttaan, joka hakeutuu paikkoihin, joissa löytyy tukea suomalaisuudelle. Lähellä pitää olla paikka,jossa suurin osa solkkaa suomea. He. Ingelisissä lukuisia kertoja käyneenä ei tule kyllä vilkaistua palveluiden kotimaisuutta. Häpeilemätön suomalainen käy missä haluaa. Miksi lentää 4500 km löytääkseen hotellin, jossa pärjää suomella tai ruoka kiikutetaan pöytään turisemaalla kyseessä olevan läskisoosi. Tanssipaikan nimi lienee Apilaniitty ja murkinointia paikassa Kuparipannu. Tuloksena humppaa tai hyvin suolaista ruokaa. He, ylpeile siinä sitten toisille suomalaisille.

Arvosana hotellille:

Paras suomen mieliselle henkilöille joka ei häpeä suomalaisia ja suomalaisuuttaan!

Vieras    28.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Kaikki oli niin kuin toivoisi olevan lomalla. Hotelli parhaimmalla paikalla mitä voi vain toivoa .Olin hotellin 7:ssä kerroksessa, aurinkoa sain koko päivän parvekkeeltani. Vaikka olin yksin matkalla, ei tullut aika pitkäksi kun näin parvekkeeltani kaiken mitä lähiseudulla tapahtui. Meno paikat ,suomalaiset oli vieressä. Ei tarvinnut pelätä" Mustia" naisia jotka yritti yö hämärässä ihmisiä ryöstää. Valitettavasti monelle kävi" huono tuuri". Mutta miun "koti" oli lähellä, Näin pelastuin. Jos haluaa että on kiva kun on muitakin suomalaisia hotellissa niin tämä on oikea hotelli. Hotellin henkilökunnassa on myös suomea puhuva erittäin ystävällinen mies henkilö! Joten ongelmia ei tule vaikka taidat vain Suomen kielen. Huom! Varasin huoneen Hotellien varaamosta suoraan! Ja ostin lennon erikseen.

Arvosana hotellille:

Surkeaa toimintaa henkiökunnalta

Vieras    12.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Marieta

Surkea huone, jonka vaihtaminen oli elämää suurempi tehtävä, vaikka tilatessa oli pyydetty merinäköala. Henkilökunta siirsi vastuuta päivästä toiseen eri henkilöille. En todellakaan suosittele !

Arvosana hotellille:

Kaikki oli vähän pielessä

Vieras    12.10.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Agaete Park

Tapahtui tosin jo lähes kaksi vuotta sitten: Agaete Parkissa oli ihan ystävällinen henkilökunta. Mutta siihen plussat loppuivatkin. Emme osanneetkaan odottaa hotellilta ihmeitä, sillä se sijaitsi keskustassa hyvien hotellien ja uima-altaiden sekä ravintoloiden vieressä, mutta jotain sentään olisimme kaivanneet.

Tuloiltana olimme perillä noin kello 23. Ensimmäiseksi huoneistomme lukko oli rikki, ja sen vaihtamisessa vierähti tunnin verran, lukon vaihtanut vanhempi mies ei osannut sanaakaan englantia emmekä me tietenkään sanaakaan espanjaa.

Yksi huoneistomme kolmesta patjasta oli aivan rikki, sen keskellä oli syvä kuoppa, jossa tyttäremme nukkui. Leivänpaahdin oli rikki koko loman ajan. Kylpyhuoneen lämminvesisäiliöstä vuoti vesi lattialle. Parin päivän kuluttua lomamme alusta menikin sitten jääkaappi rikki ja sieltä tuli tietysti vedet lattialle. Saimme ajastaan uuden jääkaapin, mutta kukaan ei kysellyt, miten jääkaapissa olleille ruuille kävi, kun kaappi olikin lämmin.

Itseäni vähän sapettaa, kun ei tullut otettua loman jälkeen yhteyttä matkatoimistoon ja reklamoitua näistä "pienistä puutteista". Toisaalta, emme kuulleet öisin melua huoneisiin ja parveke oli ihan hieno, näköala tosin vain jonnekin takapihalle.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli lähellä rantaa ja keskustaa

Vieras    05.08.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: IFA Continental Hotel

Hotellin yleiset tilat olivat siistit ja jopa yleelliset marmorilattioineen. Uima-altaat ja allasalue yleensäkin oli aivan loistava baareineen ja aktiviteetteineen. Lapsille oli myös oma allas ja vesiliukumäki.

Ravintola oli hotellin parasta antia, sillä jokaisena päivänä seisovan pöydän teema muuttui ja tarjonta oli yltäkylläistä.

Huoneet hotellissa oli pääsääntöisesti vain yön yli nukkumista varten ja parasta huoneessamme olikin merinäköala ja aamuaurinko. Meidän huoneemme oli kuitenkin siisti ja siivoja kävi joka päivä. Lakanat vaihdettiin kaksi kertaa viikon aikana.

Hotellissa selviää hienosti jos osaa vähänkin englantia,saksaa tai espanjaa. Suomeksi palvelua ei saanut, mutta sepä ei minua haitannut.

Ainoa häiritsevä puute mielestäni oli että huoneissa ei ollut jääkaappia. Eräs tuttavani moitti myös hotellin takapihan puolella olevien huoneiden meluisuudesta, sillä läheltä menevän moottoritien äänet kuului sisälle jos ikkuna oli auki yöllä.

Allinclusive kannattaa ottaa tässä hotellissa, sillä juomat muuttuvat ilmaisiksi ja aamiaisen ja päivällisen välillä on tarjolla välipalaa (hampurilaisia, hedelmiä jne.) Lapsiperheille tämä hotelli sopii mielestäni todella hyvin.

Tämä on ensimmäinen hotelli johon olen päättänyt palata toistekin.

Arvosana hotellille:

Ihana bungalow-hotelli

muus    10.06.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2005 | Hotelli: Las Brisas

Hotelli on todella hyvällä paikalla, lähellä kaikkea. Läheisen ostoskeskuksen ja diskojen äänet saattavat kuulua huoneistoihin, mutta meille ei kuulunut mitään. Huoneet olivat siistissä kunnossa, ja meillä oli oma pieni terassi. Siitä oli näkymä suoraan altaalle. Meren rantaan ei myöskään ole pitkä matka. Huoneissa on omat keittiöt, joissa itse kokkailimme aina aamupalat ja joskus ruokaakin.

Arvosana hotellille:

Mukava pikku hotelli

muus    09.06.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Rebecca Park

Rebecca park sijaitsee hyvällä paikalla, oikeastaan Yumbon ja toisen isomman ostoskeskusryppään "välissä". Ihan kävelymatkan päässä on myös San Fernando, jossa hiukan halvempia marketteja (esim. Eurospar ja Hiperdino). Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja englantilainen aamiainen piti kyllä hyvin nälkää loitolla. Ei tainnut olla kovin kalliskaan. Tenniskenttä löytyy, itse ei sitä tullut "koeajettua". Biljardia tuli pelailtua muutaman kerran, mutta yllättäen ulkona altaalla olevat pöydät ovat pulunpaskassa.

Siivous pelasi hyvin ja hotelli oli täysin odotustemme mukainen. Eli ei mikään luksus, mutta hienosti pärjättiin.

Arvosana hotellille:

Upea hotelli

Vieras    03.04.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Gran Canaria Princess FFFF

Saavuimme yöllä hotelliin, jossa meidän hotellihuoneessa odotti muhkea illallinen. Meillä oli all inclusive . Hotellissa oli mahtavat ja monipuoliset ruoat ja juomat. Kokit paistoivat monenlaisia herkkuja johin pystyi itse vaikuttamaan.Vatsat olivat niin kauan täynnä aamupalasta, että lounaalle ei pystynyt mennä vaan saimme tehdä itse hampurilaisia tai muuta pikkupurtavaa uima-altaan lähellä olevasta ulko grillistä. Juomia oli monenlaisia, alkoholia sisältäviä tai ilman. Oli mukavaa kun illallisen pystyi nauttimaan vasta myöhemmin kun sali oli auki klo 21 saakka. Kaipaamaan jäimme niitä jälkiruoka juustokakkuja ja muita herkkuja.

Hotelli oli todella siisti.Pinnat oli uusittu ja palvelu pelasi. Saimme huoltomiehen heti vaihtamaan rikki menneet lamput. Ilmastointi toimi hyvin omassa huoneessa.

Koko viikon paistoi aurinko täydeltä terältä ja lämmintä oli välillä jopa 29 astetta.

Hotellissa oli vähän suomalaisia sillä hetkellä. Suurin osa iäkkäämpiä joten meno rauhallista.

Joka ilta oli erilaisia esityksiä. Oli esim. esiintyjiä käärmeiden sekä papukaijojen kanssa. Kynttilä illallinen josta kaikista otettiin romanttisia kuvia jotka sai itselle ilmaiseksi.

Karnevaalit sattuivat samalle viikolle. Ne olivat uskomattoman hieno suuri tapahtuma. Niihin ja asuihin oli todella satsattu aikaa ja mielikuvitusta.

Ajokultturi on siellä hurjaa, mutta halpaa. Matka Maspalomasiin maksoi vain 5 e, Olimme taksi kolarissa , mutta ei käynyt pahemmin meille. Onneksi olivat turvavyöt kiinni.

Inglesissä turvallista liikkua, ei tarvinut pelätä rosvoja. Voimme suositella kohdetta ja hotellia.

Arvosana hotellille:

Kotini Inglesissä

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Hotel Parque Tropical

Hotelli idyllisesti sisustettu. 2hh:t reilun kokoisia, 1hh pieniä ja ylimmissä kerroksissa, ei kylpyä vaan suihku.

Rauhallinen allasalue trooppisen puistoalueen keskellä. Päivisin käynti huonekortilla suoraan rantakadulle, -kadulta. Öisin sisäänkäynti huoneavaimella pääovesta, joka lukitaan klo 24.00. Vastaanotta avoinna 24h/vrk. Vastaanotossa ei puhuta suomea, mutta ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa ja espanjaa puhutaan ainakin. Aamiainen on runsas, sillä pärjää pitkälle iltapäivään. Aulatiloissa on toisessa kerroksessa internethuone, jossa kaksi kolikoilla toimivaa konetta ja printterit. Olen asunut parikymmentä kertaa ja ensi viikolla taas lähtö Inglesin kotiini.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 1993 | Hotelli: El Timon

Viihtyisä huoneistohotelli.Kahdessa tasossa olevat erittäin tilavat huoneet.Hyvin varusteltu viihtyisä keittiö.Mukava pieni allas sisäpihalla, jonne päin myös parvekkeet ja terassit ovat.Rauhallinen paikka.Ainoastaan läheiseltä isommalta tieltä voi kantautua joihinkin asuntoihin meteliä, jos makuuhuone vieressä.Korvatulpat varoiksi mukaan :)

Arvosana hotellille:

Kodikas ja pieni hotelli

Vieras    05.01.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Caserio Azul

Olemme menossa kolmatta kertaa Caserio Azul- hotelliin. Matka Inglesiin on jo kuudes, mutta en edes hakenut muita hotelleja. En pidä suurista, meluisista aamiaisbuffeteista enkä väenpaljoudesta uima-altaalla. Tässä hotellissa on pienoiskeittiö, parveke ja oma rauha. Sijainti hyvä sekä keskustaan että rantaan. Asukkaat ovat yleensä pitkään ja vähän ikääntyneempiä, joten melua ei synny. Henkilökunta ystävällistä ja huomaamatonta. Läheisistä kauppa- tai huvikeskuksista ei ole ollut haittaa.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.