Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Torremolinoksessa

El Gato Lounge

Löysimme tämän pienen Tapas baari paikallinen opas, päätyi vierailevat kolme kertaa.Ensimmäinen yö oli minun 50 syntymäpäivää,, me tehtiin tuntuu erittäin tervetullut ja nauttinut ilmapiiri. Palasimme myöhemmin viikolla istua Tapas aterian, tämä valikko on Englanti sekä muita kieliä, ruoka oli erinomaista.Tapas-valikossa on erilaisia ​​ruokia, joita ei ole joitakin muita baareja. Meillä oli lihaksia Ricard ja fenkoli kerma, hidas keitetyt lammasta, entrecôte karamellisoitua vauvan sipulia, tomaattia leipää ja oliiveja. Kaikki keitetty erittäin korkeatasoinen .... Suosittelen myös Mojito-luvulla. .... Arvoinen. Muchas Gracias.

maista sardiineja

Rantaravintoloista on saatavilla todella herkullisia sardiineja. Avotulella, nuotiolla rapeiksi paistettuja. Aamupäivisin ja iltaisin saatavilla, ei siestan aikaan.

Hinta esim.

sardiineja (6 kpl) 5€

lisäksi haluttaessa leipä ja voi 1€ annos

juomaksi vaikka

appelsiini tuoremehu vastapuristettu 2,50€

1/2 pulloa cava kuohuviiniä 6€

*hinnat kesältä 2010 ravintola Restaurante José Cerdan, Paseo Maritimo 13, Torremolinos

torren yöelämä

Vieras    04.10.2008    Torremolinosin ravintolat ja baarit    Torremolinos

Keskustan discot kaikonneet luultavastin benalmadenaan. Keskustassa on vähän vartuneemmalle väelle eugenio discoteca jossa voi tutustua espanjalaiseen menoon. Ihan hyvä paikka jos haluaa olla jossakin missä on espanjalaista tunnelmaa.

Oletko vieraillut Torremolinoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.