Sao Paulo And Alegria

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Vaatimattomalle matkailijalle jolla on vaatimaton budjetti

llauraa-    29.06.2008    Madeiran hotellit    Madeira
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2004 | Hotelli: Sao Paulo And Alegria

Joskus kun astuu hotellihuoneeseen, käy niin, ettei se herätä mitään tuntemuksia; ei hyvässä eikä pahassa mielessä. Sisään astuessamme näimme kohtalaisen ison huoneen, kaksi ruman värisellä päiväpeitolla pedattua sänkyä ja kivikovan sohvan jolla yhden meistä ilmeisesti oli tarkoitus nukkua ja erittäin niukasti varustellun keittiön. Ok.

Ongelmat tulivatkin vasta sitä mukaa, kun lomaviikkomme eteni. Keittiönkaapin kahva irtosi käteen. Kattilat olivat kuvottavassa kunnossa, eikä lika lähtenyt niistä pois vaikka jynssäsimme kuin hullut. Kylppärissä oli torakka (YÖK). Ilmastointia ei ollut, joten karjuimme iltaisin kuin syötävät heitellessämme toistemme päälle jäävedellä kasteltuja pyyhkeitä (lämpötila oli mukavat 30'c, yritä nyt siinä sitten nukkua). Huoneen lattia oli niin likainen, että meidän piti liukua lattian halki pyyhkeillä. Ikkunoista tulleet saasteet olivat ilmeisesti aikojen saatossa piintyneet lattiaan. Liikenteenmelu hieman häiritsin, samoin kuin jonkun naapurin kukko joka kiekui joka aamu kuuden maissa taukoamatta.

Kuitenkin, jos kestää pieniä vikoja, Sao Paulosta saa suht mukavan yöpymispaikan halvalla. Sijainnissakaan ei ole valittamista (paitsi jos haluaa lähelle Lidon merivesialtaita). Loppuviikosta löysimme hotellin katolta aivan ihanan pikkuterassin josta oli hienot näkymät vuorille. Varsinaista aamupalaa ei ollut, mutta sitä sai halutessaan maksua vastaan kellarissa olevasta ravintolasta.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.