Ionian Aqualand Village Hotel

Agios Ioannis Dhmos Parelion, 49100 Corfu
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

630 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Ionian Aqualand Village Hotel kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Agios Yoannis saaren keskiosassa

Vieras    18.03.2011    Korfun hotellit    Korfu
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Ionian Aqualand Village Hotel

Olimme viikon elokuu ja syyskuun vaihteessa 2010 Agios Yoanniksessa, joka sijaitsee n. 20minuutin matkan päässä saaren pääkaupungista Korfusta(Kerkyra). Hotelli on vesipuiston vieressä, hotellin nimi on Agualand resort. Se on huoneistohotelli tyyppinen, monta rakennusta joissa huoneistoja maatasossa ja toisessa kerroksessa. Me olimme maatasossa ja liukuovi oli takapihalle. Huone oli lähellä vesipuiston isoa aalto-allasta, matkaa altaalle ehkä 20metriä. Aalto-allas on siis hotellin alueella,eikä aitaa ole välissä. Hotellin oma uima-allaskin löytyy jonne matkaa oli n.50m.

Kiva hotelli, kivat työntekijät ja tosi hyvää ruokaa! Meillä oli All inclusive, joten sai syödä kyllikseen. Aamupalalla tarjottiin vaikka mitä, muroja, puuroa, kurkkua, salaattia,leipää, nakkeja, perunaviipaleita, maitoa, kahvia, mehua, ananasta,raejuustoa,ym.

Päivällinen ja illallinen kans tosi hyviä. Aina lihaa tarjolla vähintään kolmea eri lajia, oli kalaa, lihaleikkeileitä paria eri sorttia, lampaanlihaa, ranskiksia, riisiä, perunaa, porkkanaa, ja iso salaattipöytä. Joka ilta hienot liha ruuat, kanaa,kalaa,lihaa. Jos on allerginen tai muuten tarkka ruuan suhteen, tämä on juuri sinun paikka. Itse olen allerginen aika monelle ruualle, mutta täällä ei haitannut!!!!

Kiva meininki, ei liian ruuhkainen. Siistit paikat ruokalassa ja tosi nopeet tarjoilijat. Palvelu pelasi!

Uima-allas alue oli siisti ja aalto-allas ihan paras! Vesipuistossakin tuli käytyä varmaan kolmena päivänä, hyvä kokemus. Hyvät mäet!!

Kohteen pikku kuntosalissakin tuli nosteltua. Yhtenä päivänä vuokrasimme auton ja ajoimme saaren itäosaan ja siitä rannikkoa pitkin pohjoiseen, kiertäen tämän saaren "vuoren". Hienot maisemat joka puolella! Kivat serpentiinitiet ja huikeat näkymät korkealta vuorelta alaspäin tultaessa. Päivän lopuksi ajoimme Glifadan rannalle saaren länsiosaan. Hieno ranta, ei liikaa ihmisiä, aurinkotuolit maksavat, joten ei niitä otettu. Auton vuokraaminen kävi helposti finnmatkojen oppaan kautta. Auto tuotiin hotellille.

Kävin myös ratsastamassa hevosella , koska hotellin vieressä oli hevostalli. Kiva kokemus.

Voin suositella muillekkin. Ainoa miinus hotellissa oli se että varsinkin illalla pihalla haisi viemärinhaju. Ei ötököitä näkynyt missään kuitenkaan. Sika lämmin oli joka päivä 29 astetta varjossa. Vikana päivänä satoi.

Ei saatu vatsatautia, mutta kova flunssa saatiin, meni kolmessa päivässä ohi.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.