Triton Empire

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvälläpaikalla oleva edullinen, mukava hotelli

auaa    04.06.2008    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Triton Empire

Mukava hotelli, kivalla paikalla. Merinäköala parvekkeelta, mutta ei kumminkaan rannalla hotelli. Lyhyt kävelymatka Basaarille, ja apteekit sekä terveyskeskus vieressä. Hyvät ruokapaikat aivan lähellä, esim. Steak House, Peanuts bar... Hotellin palvelu erittäin hyvä, ja hymyileväisiä työntekijöitä, joka tietty on pelkkää plussaa.

Arvosana hotellille:

Lämminhenkinen cityhotelli

sadey80    23.06.2008    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2004 | Hotelli: Triton Empire

Vaikka hotelli ulkoapäin näyttikin alkuun kolkolta peruskaupunkihotellilta, mieli muuttui samantien kun astui sisään. Hotellin sijainti on mitä loistavin: ranta vieressä ja loistavat ostosmahdollisuudet kävelymatkan päässä. Tässä hotellissa myös henkilökunta on ollut ystävällisintä, mitä koskaan olen muualla kohdannut. Palvelua sai mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, jos vain tarve vaati. Huoneet olivat todella tilavia ja siistejä. Myös ruoka hotellissa oli maittavaa ja aina oli murkinaa tarjolla laidasta laitaan. Pienenä miinuksena kuitenkin hotellin kylmät uima-altaat, jotka muutoin olivat erittäin siistit ja hyvin hoidetut. Myös loputtomalta tuntuvaan autoralliin tottui parissa päivässä.

Jos jonain päivänä lähtisin Hurghadaan uudelleen, ehkä suuntaisin tähän samaiseen hotelliin.

Arvosana hotellille:

hyvä lepopaikka

wilma756    13.11.2009    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Triton Empire

Olin jo kolmatta kertaa egyptissä ja toista kertaa kyseisessä hotellissa. välillä majoituin sea garden nimiseen hotelliin ja oli ihan eri tasoa. Suosittelen lämpimästi. Henkilökunta aivan loistava. Ravintolan työntekijöistä allaspoikaan=). Steak house ei ole enään olemassa. Lähellä kuitenkin peanuts bar; suht meluisa paikka. Jos rauhallista paikkaa etsii niin suosittelen cafe cheers;ä. Aivan loistava henkilökunta. Alkoholi huomattavasti halvempaa kuin hotellilla ja myyvät myös mukaan. Hintalaatu suhde kulkee käsikädessä.

Jei uusi matka alkaa kahden viikon päästä....odotan että pääsen tuttuja moikkaamaan. Auringosta ja hyvästä ruoasta nauttimaan....joten vieläkin suosittelen kyseistä hotellia. Itselläni kolmas kerta kyseiseen hotelliin...

Laitan matkan jälkeen lisää kuulumisia.

Arvosana hotellille:

Loisto huone

wilma756    19.03.2010    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Triton Empire

Tällä kertaa lentokentällä oli kaaos. Mutta hotelliin saavuttuani unohdin koko selkkauksen täysin. Olin saanut ison huoneen eli makuuhuone ja olohuone erikseen. Näkymä huoneesta oli merelle päin mikä vielä paransi fiiliksiä.

Matka oli neljäs ja kokemukset aina vaan paranee. Hotellin vastapäätä olevasta apteekista saa aivan loistavaa palvelua ja hintakin on kohdillaan. Hotellin aamiainen aivan loistava...pääruokaa en tällä kertaa ottanut kun on löytynyt jo omat suosikkipaikat syömiseen. Hotellin vieressä ovesta katsottuna vasemmalla on papyrys liike josta saa varattua myös erillaisille retkille matkoja. Hinnat ainakin puolet vähemmän mitä matkatoimiston tai hotellin kautta. Avatkaa sydämenne hurghadalle ja siellä oleville ihmisille niin saatte erinomaisen ja muistettavan matkan=)

Arvosana hotellille:

Unohtumaton reissu !!!

Vieras    26.08.2010    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Triton Empire

Olin tyttäreni kanssa Hurghadassa, Triton Empire hotellissa 2 viikkoa ja aivan upeaa oli ! Henkilökunta tosi ystävällistä ja auttavaista, eniten jäi mieleen ihanan hymyilevä kokki ja siivooja joka teki joka aamu meille pyyhkeistä "taideteoksia"... Hotellissa palvelu toimi moitteettomasti !

Lähi alueen kaupoissa oli mukava asioida kun eivät olleet niin tyrkkyjä ja niistä tuli ostettua jotakin...

Hotellin vastapäätä olevassa apteekissa oli myös mukavaa henkilökuntaa...

Nähtäväähän löytyy : kävimme kaupunkiin tutustumassa bussilla ja oli mahdollisuus ostaa verovapaita tosi halpoja tuotteita :), vuorokauden kestävä reissu Kairoon oli ehkä vähän rankka MUTTA UPEA oli nähdä pyramiidit ja sfinksi, Niilin joki,kuolleiden kaupunki, Kairon kaupunkia ja liikennettä (täys kaaos!) Kairon basaari alue on myös kokemisen arvoinen...

Kävimme snorklaamassa ja ootettiin näkevämme delfiinejä mutta meren käynti oli niin kova ettei niitä näkynyt :(

Hauska reissu silti, keinutti kivasti ja illalla keinutti vähän enemmän, olihan juhannusaatto !!!

Juhannus meni siis tosi lämpimissä oloissa, drinksua nauttien palmun alla ja nähtiin Suomen lippukin !!

Voisimme lähteä vaikka heti uudelleen, suosittelemme !!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.