Villa Sunflower 2

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Mukava hotelli, joka yhdistyy Villa Sunflower 1 hotelliin

paul89    17.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Villa Sunflower 2

Menin kaverini kanssa kyseiseen Hotelliin hieman sattumalta, koska näimme halvan äkkilähdön (: Matka viikoksi Alaniaan ja yöpyminen sen ajan hotellissa maksoivat yhteensä noin 160 euroa henkilöltä, eli halpa matka siis (:

Hotelli oli ihan hyvä, itseasiassa yllättävän hyvä äkkilähtö matkan hotelliksi.^^

Olin itse ensi kertaa ulkomailla, ja kyseinen hotelli sisälsi jääkääpin, pienen TV:n (miinusta vain hieman huono näkyvyys kanavissa) Lisäksi makuuhuoneessa oli parisänkyyn päin suuntaava tuuletin.

Tuuletin oli huoneessa melkein ehdoton sillä koko viikon oli lämmintä varmaan se 38- 42 C eli erittäin lämmintä, ja pakko sanoa että tottumattomalle valkoihoiselle suomipojalle ihan liian kuumaa..

Näkymä oli myös hyvä uima-altaille, sillä monet huoneet näyttävät parvekkeelta vain Villa sunflower 1 hotellin seinään, mutta parvekkeeltamme näki suht hyvin altaille.

Siisteystason vois sano että se oli suht koht hyvä hotellissa, vaikka lattioita ei oltu aina kunnolla siivottu. Suihkusta tuli lämmintä vettä myös.

Aamiainen ei ollut minun mielestä hintaisekseen kovin hyvä, 6,5 euroa. Mutta siellä oli joku mies joka teki omeletteja sitten oman mielensä mukaan, ja se oli oikeastaan ainoaa hyvää ruokaa siellä. Osa tuotteista kuten leikkeleistä ja muista olivat aika lämpöisiä pöydillä tarjottavina, vaikka ruokalilin paikassa heti sen avauduttua.

Myös juomavalikoima oli hieman suomen tasosta puutteellinen, ei ollut kuin 2 mehua ja vettä, tosin ne mehutkin maistuivat aika erikoisille mutta toinen mehu oli ihan juotavaa.

Matka hotellilta kleopatrarannalle oli juuri sen verran pitkä, jonka ehkä viitsii kävellä siinä helteessä olisiko noin reilu 3 kilometriä.. Mutta siellä kävimme noin 4 kertaa viikkomme aikana.

Aurinkotuolit olivat ilmaisia hotellin väelle, mutta nekin oli varattu jo melkein aamusta, joten saa olla nopea jos haluaa mennä ottamaan oman paikkansa. Lisäksi allasbaari oli myös altaiden lähistöllä, jossa näitä koululais poikia työskenteli lisätienestejä saadakseen...

Hinta - laatusuhteeltaan paikka oli ihan jees, tosin hieman lähempänä rantaa olisi mukavempi, mutta ihan 3/5 tähteä voin antaa. Voisin harkita meneväni joskus toistekin paikkaan, vaikka Alaniasta jäikin itselleni aikamoinen turistirysän kuva. Ehdoton suurin miinus annetaan yö kerhoista, joissa musiikki soi aivan liian lujalla, ja sekopäiset baarin pitäjät hilluvat oman mielensä muklaan, jopa aivan häiritsemiseen asti kimpussa..

Paras paikka taisi olla Hard Rock kafe, mutta loppu illasta musiikki ei todellakaan ollut mitään rock musiikkia, vaan ihme jumputusta...

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.