Lindos Princess

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Tasokas AI hotelli

Vieras    22.08.2009    Lardosin hotellit    Lardos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Lindos Princess

Majoituimme sivurakennuksessa huoneessa maantasolla jossa "oma piha" huone oli reilun kokoinen jossa leveä kahden hengen sänky ja lisävuode joka toimi myös kätevästi sohvana. Huoneessa oli tyylikkäät kalusteet. Tilava kylpyhuone, amme jossa lasinen suihkuseinä. Huoneessa ilmastointi joka oli tehokas kuitenkin hiljainen, sai itse säädettyä haluamansa huoneen lämpötilan. Minibaari täytettiin joka toinen päivä joskus ylimääräinen täyttökin, virvoitusjuomia, vettä ja olutta.

Huoneeseen sai tuoda allasbaarista juomia, huoneessa oli pieni tarjotin jolla sai kuljetettua mukavasti useammankin "mukillisen". Illalla kiva istuskella terassilla ja nauttia yömyssyt.

Aamiainen hyvin monipuolinen, aivan mahtavaa tarjontaa. Samoin päivälliset ja illalliset runsaita, valinnanvaraa runsaasti, tarjoilia toi pöytään talon viiniä ja muita juomia mehuja, vesiä tai olutta voi hakea juoma-automaateista. Jälkiruuat suusasulavia, kaakkuja ja monenlaisia herkkuja, lättyjä, jäätelöä aivan mielettemömän ihania Kreikkalaisia jälkiruokaleivonnaisia!

Kerran viikossa voi valita jonkun kolmesta alacarte ravintolasta, juomat kuuluivat myös, jos halusi tilata muita juomia viinilistalta, aperaatiivit ja viiniä se kuitattiin huoneen laskuun.

Allasalueella oli myös baari jossa lähes koko päivän ruokatarjoilua, ihan maittavaa ruokaa sielläkin, jälkkäreitä jätskiä, juomia sai useista baareista.

Rannalla pedit ja varjot joita runsaasti, rannalla pieni kaistale hienoa hiekkaa ja sitten kivipohjaa jonka jälkeen ihana hiekkapohja sai kahlattua melko pitkälle ja vesi ihanan kirkasta!

Hotellilla joka päivä altaalla ohjattua ohjelmaa ja iltaisin esityksiä ja rantabaarin alueella kerran viikossa hyvä kreikkalainen ilta ja isot ilotulitukset.

Voin suositella hotellia lapsiperheille ja miksei keskenään matkustaville aikuisillekin jos ei haittaa lasten allasriemut.

Taksimatka maksoi Lindokseen 10€ per reissu. Hotellissa kauppa jossa oli rantalomalle monenlaista tuotetta, juomavalikoimaa jonkun verran, esim tuliasjuomat. Hotellin lähellä myös kauppoja.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.