vigilia park

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti hotelli

sun77    14.03.2009    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: vigilia park

Vietimmi viikon maaliskuun alussa 2008 kyseisessä hotellissa (2 aikuista ja 2 lasta ). Meillä ainikin huone olisi siisti ja palvelut pelasivat hyvin. Huone oli siivottu aina päivän aikana siistiksi. Hotellin läheisyydessä oli hyviä ruokapaikkoja ja ruokakauppa hotellin alakerrassa. Suosittelen ainakin tätä hotellia lämpimästi lapsiperheille.

Rannalle on jonkin verran matkaa mutta itse menimme kävellen sai samalla katsella paikallisia paikkoja mutta tulimme taksilla takaisin koska sieltä on aikamoinen nousu takaisin taksi maksoi noin 2 €. Jos etsi meno paikkaa missä bailata tämä paikka ei ole sitten etsimäsi. Kokemukset lomasta olivat pelkästään positiivisiä voisin mennä toisenkin kerran tänne.

Arvosana hotellille:

Todella hyvä hotelli upealla paikalla

smjardu    02.01.2015    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: vigilia park

Vigilia Park on loisto paikalla Puerto de santiagon keskustassa. Hotellin siipirakennukset muodostavat pienen ostoskadun, jossa on mm. "krääsä kauppoja", baareja ja pieni marketti. Hotellin sisäpihalla on lämmitetty uima-allas, allasbaari ja biljardipöytä. Kattoterassilla on toinen uima-allas, lastenallas, pieni pore-allas ja allasbaari. Kattoterassin "ylimmällä tasolla" on paljon tilaa auringon ottoa varten ja sieltä löytyy pingispöytä. Kaiken kruunaa ihastuttavat näköalat Los Giganteksen kallioille ja merelle! Hotellin 4. kerroksesta löytyy pieni minigolfrata ja lapsille leikkitila. Olimme 4 hengen huoneistossa, joka sijaitsi 4. kerroksessa. Huoneemme oli 2 kerroksinen: alhaalla oli vessa, olo-huone ja pieni keittiö sekä pieni parveke kohti paikallista katua. Yläkerrassa oli toinen vessa, kaksi makuuhuonetta, ja parveke, josta oli upeat näköalat merelle! Hotellin aamupala oli ihan hyvä. Siellä oli mm. leipiä, leikkeleitä, hedelmiä, munia, myslejä yms. Leivokset ja välillä leivätkin olivat aika kuivia, mutta kyllä niitä söi! Hotellilla on kuntosali ja sauna. Saunat ovat pieniä ja kuntosali ei ole kovin monipuolinen, mutta kyllä ne kelpasi! Aivan hotellin läheltä voi löytää hyviä ruokapaikkoja ja pienen matkan päässä on myös tuttu ja tuvallinen Lidli. Los Giganteksessa on muutamia erikokoisia laavahiekka rantoja, joista kaikille on jonkinverran matkaa, mutta kävellessä oli mukavaa ihastella kohdetta tarkemmin. Mielestäni Los Gigantes on todella ihana ja rauhallinen kohde, koska siellä kaikki on niin aitoa ja paikallista. Vigilia Park on viihtyisä ja siellä on myös todella ystävällistä henkilökuntaa! Suosittelen lämpimästi tätä kohdetta!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.