mikä on rasvasaostus?
Avainsanat: rasvasaostus ruoka lo l o lo l lol lo l
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
1. Nestesuurustus
Nestesuurus valmistetaan sekoittamalla jauhot pieneen määrään kylmää nestettä. Suurus lisätään kuumaan suurustettavaan nesteeseen ja annetaan kypsyä 5 minuuttia.
2. Rasvasuurustus
Rasvasuurustusta voidaan käyttää silloin, kun ruokaan käytetään rasvaa. Jauhot sekoitetaan kattilassa kuuman rasvan joukkoon ja lisätään neste. Rasvajauhoseos kiehautetaan ja lisätään suurustettava neste. Ruokaa pitää sekoittaa samalla, kun lisää nesteen, ettei tule paakkuja. Nestettä lisätään heti melko paljon, jotta jauhot pääsevät turpoamaan. Paras lopputulos saadaan, kun neste on kuumaa, jolloin kastike sekoittuu parhaiten ja kypsyminen jatkuu keskeytyksettä. Ruokaa kuumennetaan sekoittaen, kunnes se sakenee ja annetaan kypsyä noin 5 minuuttia.
Vehnäjauhoilla saostaminen, rasvasaostus / Veloutee-keitot
Veloutee = rasva + jauho + mirepoix + tuotteen oma liemi, siis roux 80 g (= jauho 40 g rasvaa 40 g ) / litra
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Tarkoititko: rasvasuositus ?
www.ebm-guidelines.com/terve...D50072.htm
Ilmoita asiaton vastaus
Ruoka saostetaan jollain erittäin rasvaisella,kermalla,voilla etc.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.