Onko teillä jotain jekkuja ruuanvalmituksessa että voi vähän niinkuin oikaista ?
minä kun harvoin teen ruskeakastiketta niin en niitä jauhoja ruskista vaan imeytän ne vaan rasvaan, ja vähän soijakastiketta laitan niin kastikkeen väri on kohdallaan, ja annan vähän enemmän aikaa keittämiseen että jauhot kypsyvät.
Avainsanat: helpotusta ruuanvalmistukseen
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Minä teen kastikkeen siten,et laitan vehnäjauhot veteen ja suurustan liemen sillä keinolla,lihaliemestä väriä tai ketsupista myös soija käy.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
tuo on hyvä konsti, noin itsekkin teen... keittoihin laitan mausteet umpinaiseen teesihtiin, ei tarvitse syödä pippureita eikä muitakaan mausteita tai laittaa niitä lautasen reunalle ...on siistiä siten...
Ilmoita asiaton vastaus
Minä oikeisen sillä tavalla kun en aina ehdi tai viitsi tehdä kastikkeita, niin käytän valmiskastikkeita.
Ilmoita asiaton vastaus
Jep, miekin käytän valmiskastikkeita, hyvää oikaisua.
Ilmoita asiaton vastaus
Kastikkeen teossa joskus oikaisen: valmiiseen pussikastikkeeseen vain lisäilen mausteita tilanteen mukaan. Kiisselipohjan teen toisinaan kaupan paketista siitä missä on pussissa "jauhot", mansikkaa tai vadelmaa ja siihen lisään vain sen veden ja pakasteesta sitten tuoreet marjat.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä oion vähän joka asiassa mikä vaan liittyy ruokailuun. Jos haluan porkkanoita ruoan lisukkeeksi, keitän ne perunoitten kanssa samassa, tai vihannessuikaleet heivaan kastikkeen sekaan, siellä ne kypsyy samalla kuin kastikekin, ja antavat vielä makuakin siihen soosiin. Pöytää en viitsi kummemmin kattaa, kun olen yksin. Säästän aikaa ja tiskejä.
Ilmoita asiaton vastaus
Puolivalmisteet ovat nykyään niin hyviä, että niiden kautta oikaisua kukaan tuskin huomaa... ainakaan vielä ei ole kommenttia tullut.
Ilmoita asiaton vastaus
Minäkään en juuri koskaan tee erikseen mitään kastikkeita, paistinliemi saa riittää. EIlenkin possunfileiden kanssa paistoin sipuleita ja tomaatteja, siinä oli kastiketta tarpeeksi. Perunat keitin kuorineen, ja porkkanoita kattilan päällä. Puurohiutaleet laitan heti kylmään veteen, niin puuro valmistuu ikäänkuin nopeammin. Puolukkapuuroon en siivilöi lientä, vaan annan puolukoiden jäädä joukkoon. Raparperihillon teen mikroaaltouunissa, samoin kypsennän marjapuuron puolukat siinä. Kaalikääryleitä varten kypsennän kaalinkin mikrossa, tosin seuraavalla kerralla aion kokeilla kaalin pakastamista ja sulattamista kääryleitä varten Se kuulostaa tosi hyvältä idealta. tKaikenlaista kikkailua teen ruoanlaiton yhteydessä, olen laiska ja mukavuutarakastava 'kokki', joten jos fuskaaminen vain on mahdollista, niin sorrun siihen.
Ilmoita asiaton vastaus
En osaa leipoa oikeastaan ollenkaan. Niinpä kerrankin suunnittelin tekeväni Konjakki-suklaakakkua. Kun kuitenkin tiesin jo etukäteen, että ei siitä mitään syötävää synny, niin jätin kaikki muut ainesosat ja paistamisenkin pois ja nautin vain siitä konjakista sellaisenaan. Kyllä tulikin hyvä kakku (Renault Carte Noire) .
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.