Vieras
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Vastattu: 13.03.2009 - 16:21
Jogurtti sekoitetaan kookosrasvaan ja rusinat kastellaan siinä. Annetaan kovettua kylmässä. On vaan melko pitkäpiimäistä puuhaa kun rusinat on niin pieniä. Isommille kuivatuille hedelmänpaloille ehkä toimivampi.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Vastattu: 13.03.2009 - 16:39
jogurtiin rusinat ainakin jossain vaiheessa laitetaan koska ne on jugurtti rusinoita. mutta mulla ei ole kyllä tietoo miten.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.03.2009 - 01:43
Niiten rusinoiden päällys on jotain jogurttiseosta, kasvisrasvaa tai valkoista suklaata kai.
Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.