terttuinkeri: Omat matkat

terttuinkeri

nainen
Rollo-Roi
Liittynyt: 9. huhtikuuta, 2009

Tulevat matkat

terttuinkeri ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Phan Thiet
    Lähtö: Maaliskuu 13, 2010
    Paluu: Maaliskuu 27, 2010
    Toivon pääseväni tuona aikana Vietnamin matkalle. Asia ei ole vielä varmistunut, mutta pian. Tietääkö joku kuinka hyvin majoitusta on saatavilla Phan Thietissä, että voisi vaikka kuukauden varoitusajalla saada sieltä asumuksen, siis kohtuullisen hintaisen !! Ja, onko jotain jota ehdottomasti suosittelisit...
  • Split
    Lähtö: Kesäkuu 19, 2009
    Paluu: Heinäkuu 26, 2009
    Olemme menossa mieheni kanssa Kroatiaan kesällä. Odotamme ilolla matkaamme. Olemme tehneet yhteiselämämme ensimmäisen lomamatkan silloiseen Jugoslaviaan. Matka oli erittäin mieleenpainuva ja ihana.
  • Amboseli
    Matkan ajankohta: 2007
    Ihana matka. Omatoimimatka, josta nautimme täysin siemauksin. Kaikki viisi suurta näimme ja paljon muutakin.
  • Kuollut meri
    Matkan ajankohta: Lokakuu 20, 2006
    Olin siskoni kanssa Israelissa. Kuollut meri teki minuun melkoisen vaikutuksen. Ihana, kun ei tarvinnut meressä muuta kuin olla vaan ja vaikka lukea lehteä. Iänkaiken muistan tämän matkan. Muutenkin Israel oli todella aivan erilainen maa kuin mitä olen konsanaan kokenut.
  • Mombasa
    Matkan ajankohta: Lokakuu, 2002
    Mombasa, se on ollut todella vaikuttava paikka minulle ja miehelleni. Olemme käyneet siellä 7 kertaa. Olleet eri hotelleissa. Ihania matkoja kaikki. Yleensä olemme olleet omatoimimatkoilla. Keniassa ovat ihmiset ystävällisiä ja meillä on siellä ystäviä, joiden kanssa pidämme yhteyttä.
  • Sese-saaret
    Matkan ajankohta: Lokakuu, 2002
    Ihana paikka Sese -saaret. Erittäin vehreä ja kaunis luonto. Rauhallinen paikka.Yövyimme paikallisessa yksityisessä retkeilymajassa. Ruoka oli monipuolista ja laitettu meille suureen ruokailuhuoneeseen. Majassa oli suihkut iltapesuille ja ihan ok vessa ulkorakennuksessa. Sese-saarilla oli paljon tulikärpäsiä. Paikallisilla kovasti myyntikojuja kylällä.
  • Homa Bay
    Matkan ajankohta: 2002
    Homabay oli tosi kuuma paikka elokuussa. Mittari näytti ruohikolle laitettuna n. 60 astetta. Lehmiä kuljeskeli pitkin Homabayn keskustaa ja roskia poltettiin suuressa läjässä keskellä kaupunkia.Siitä roskaläjästä söivät lehmät. Tosi musta mies, Turkana-heimoon kuuluva, juoksenteli pitkin kaupungin katuja alasti ja päätyi samalle roskakasalle lehmien kanssa. Mielenkiintoinen paikka tämä Homabay, Lake Viktorian rantoineen ja kalasatamineen..
Pieni hetki, sivua ladataan.