Vietä onnistunut perheloma TUI Blue Villagessa. Kuva: TUI
Vietä onnistunut perheloma TUI Blue Villagessa. Kuva: TUI

Loma lasten kanssa - oletko ottanut huomioon nämä asiat?

MAINOS Kun lähdet lomalle lasten kanssa, on tärkeää ottaa huomioon muun muassa lomakohteen turvallisuus, palvelut sekä tarjoaako se ikätason mukaista viihdykettä lapsille.

Monia perheitä huolettaa: Onko lomalla tarvittaessa mahdollisuus päästä helposti lääkäriin, saada yhteys suomenkieliseen matkaoppaaseen, onnistuuko vierekkäiset istumapaikat koneessa, lastenrattaat lentokoneeseen, vauvansänky hotellihuoneeseen, miten löydän sopivaa tekemistä, ruokaa tai tarvikkeita lapsille, pääsenkö itse nauttimaan lomasta? – TUIn matkassa voit lomailla huolettomasti.

Rentoa perhelomailua TUIn matkassa

Kun varaat lomasi TUIlta, laadukas suomenkielinen palvelu on tukenasi loman kaikissa vaiheissa. Kokeneet asiakaspalvelijat auttavat sinua matkan varaamiseen ja lentomatkaan liittyvissä kysymyksissä. Lomasi aikana tavoitat suomalaisen oppaan 24/7 helposti TUI-sovelluksen kautta.

TUI Blue Village -hotellit on suunniteltu perheiden tarpeisiin. Laadukkaat hotellit sijaitsevat meren rannalla. Hotellialue on lapsille turvallinen ja siellä on tekemistä koko perheelle. 

TUI Blue Village -hotelleissa on tarkkaan mietitty lapsiperheiden tarpeita. Kuva: TUI
TUI Blue Village -hotelleissa on tarkkaan mietitty lapsiperheiden tarpeita. Kuva: TUI

Paras hotelli perheille – TUI Blue Village

Lomaile TUI Blue Village -hotelleissa Kyproksella, Rodoksella, Turkissa tai Gran Canarialla. Näissä laadukkaissa hotelleissa on raikkaat ja tilavat huoneet sekä suuret uima-altaat, lastenallas ja katettu vauva-allas. Löydät viimeisimmät trendit sekä hotellin kuntoiluohjelmasta että ravintoloiden ruokalistoilta. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi sinua odottavat välipalat altaalla, lasten jäätelöt ja iltaviihteen kanssa nautittavat juomat.

Tekemistä lomalle

Kun lomailet TUI Blue Village -hotellissa, sinun ei tarvitse yksin keksiä ohjelmaa perheelle, vaan hotelli järjestää tekemistä. Hotelleissa on kuntosali, pallokenttä sekä toiminnallista harjoittelua osaavien ohjaajien kanssa sekä kerhotoimintaa 3–15-vuotiaille lapsille. Hotellissa on Bamseklubi 3–6-vuotiaille, Kids Club 7–11-vuotiaille ja The Hangout 12–15-vuotiaille lapsille. Lasten ollessa kerhossa jää aikaa myös aikuisten kesken.

Asiakkaat kuvailevat lomaa TUI Blue Village -hotellissa näin:

"Aivan huikea reissu. Ei voi, kun suositella TUIn helppoutta, varauksessa, matkan edetessä, hotellin tasossa, oppaiden palvelussa. Sen verran kiva reissu oli, että hymyssä suin muistellaan päivittäin. Ja mikä tärkeintä kun lapsi viihtyy niin aikuisetkin viihtyvät."

"Lomailimme 5- ja 6-vuotiaiden lasten kanssa viikon Kyproksella ja se oli kaikkien mielestä paras loma koskaan. Matka meni hienosti ja hotelli oli nappivalinta kaiken suhteen: sijainti oli upea, palvelu oli toimivaa, All Inclusiven tarjonta oli mahtava, lapset rakastivat lastenkerhoja ja TUIn järjestämästä ohjelmasta löytyi jokaiselle jotain. Uusi matka samaan paikkaan on jo kaikkien haaveissa."

Kaikki TUI Blue Village -hotellit ovat ympäristösertifioituja. Kuva: TUI
Kaikki TUI Blue Village -hotellit ovat ympäristösertifioituja. Kuva: TUI

TUI Blue Village on vastuullinen valinta

TUI panostaa kestävään matkailuun. Kaikki TUI Blue Village -hotellit ovat ympäristösertifioituja. Näissä hotelleissa on sitouduttu vähentämään jätteiden määrää sekä energian- ja vedenkulutusta. Hotelleissa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista ja ravintolat tarjoavat paljon lähellä tuotettua ruokaa, joka hyödyttää paikallisia toimijoita. 

Mikset aloittaisi lomaunelmointia jo tänään? Lämpöiset lomapäivät, rantaelämä, hyvä ruoka sekä koko perheen elämykset odottavat. 

Mikä on sinun suosikkisi TUI Blue Village -hotelleista? Tutustu hotelleihin

Haluatko tiedon parhaista TUI-tarjouksista? Tilaa uutiskirje

Haluatko käyttöösi myös TUIn henkilökohtaiset lisäalennukset? Luo myTUI -profiili

Teksti: Oona Rintala, TUI Suomi

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.