Torreviejan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

VInkkejä

ibiza    18.05.2009    Torreviejan nähtävyydet    Torrevieja

Nähtävyyksistä mainittakoon aallon murtaja, joka on aivan rantapaseon päässä. Mahtavat maisemat.

Suihkulähde on Torreviejan keskustan tunnusmerkki, joka niin ikään on Rantapaseon alkupäässä.

La matan mentäessä rantaa pitkin, niin Torre del Moron kohdalla on puisto, josta hienot maisemat ja linnakkeita.

Eurooppapuisto on Orihuela kadulla, sielä ihana puisto.

Hyvä kiinalainen ravintola

ibiza    18.05.2009    Torreviejan ravintolat ja baarit    Torrevieja

Calle Orihuelalla aivan Eurooppapuiston kupeessa on Nan kin niminen kiinalainen ravintola.

Sielä voit valita menu del dian edullisesti. Esim. he tuovat alkushotin sangriaa, sitten katkarapulastuja, kanakeitto alkuruuaksi, pääruuaksi esim. riisiä ja naudanlihaa osterikastikkeessa, jälkiruuaksi jäätelöpallo. Juomaksi puoli pulloa viiniä ja hinta on vain 6 euroa. Lopuksi vielä kiinalaista likööriä snapsit, nam. Erittäin halpaa ja hyvä palvelu.

Jäätelöbaari

ibiza    18.05.2009    Torreviejan ravintolat ja baarit    Torrevieja

AIvan taivaallinen jäätelöbaari löytyy Rantakadulta, aallonmurtajalta Locoksen rannalle päin lähtevällä kadulla. Valittavana on 300 erilaista jäätelöä, aivan ihania makuja ja ihan ok hintaisia. Nam!

Majoitusta

ibiza    18.05.2009    Torreviejan hotellit    Torrevieja
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2004 | Hotelli: Majoitusta

Torreviejassa on majoitus vaihtoehtoja joka lähtöön.

Hotelleista pensionaatteihin. Yleisesti ottaen on yleistä vuokrata asunto loman ajaksi. Vinkkejä www.elsamar.com, www.rantuu.fi taikka www.remecainvest.com

Heillä hyvätasoisia asuntoja vuokralle.

Arvosana hotellille:

Tekemistä ja puuhaa

Torreviejassa tekemistä riittää. Mahtavat uima-rannat ovat oivallinen paikka viettää loikoilulomaa.

Torreviejassa on minigolfratoja myös, keskustan tuntumassa lähellä Naugrafoksen rantaa on yksi minigolfrata.

Iltaisin rantapaseolla on tunnelmaa, pieniä basaariputiikkeja vieri vieressä. Myytävänä koruja, laukkuja, vaatteita, koriste-esineitä ym ym. Ihana tunnelma! kesäisin paseon vieressä on tivoli, jonne ilmainen sisäänpääsy.

Perjantaisin on Torreviejan keskustassa euroopan suurimmat markkinat, keskiviikkoisin La matan markkinat ja sunnuntaisin Guardamarin markkinat ns peltomarkkinat.

Vesipuisto aquapolis aukeaa kesäisin, tosin kesällä jonot ovat piiiiiiitkät.

Santa Polan eläintarha on Torreviejasta alle puolen tunnin ajomatkan päässä.

se on aika pieni eläintarha, mutta jos isompaan haluaa niin Terra natura Benidormissa on sitten sellaienn paikka jossa vierähtää kyllä koko päivä.

hyviä ruokapaikkoja

ibiza    18.05.2009    Torreviejan ravintolat ja baarit    Torrevieja

Hyviä ruokapaikkoja riittää Torreviejassa. kiinalaisia ravintoloita on paljon, niissä edullinen hintataso.

Suosikki ravintolani on Wok Buffet Aivan Habaneros-ostoskeskuksen ja Carrefourin vieressä. Hinta 8,95 euroa per nuppi, lisäksi juomat. Seisovasta pöydästä löytyy jokaisella jotakin. Voit myös kerätä lautasellesi erilaisia lihoja ja kasviksia, jotka viedään grilliin ja itse saa valita kastikkeen niihin. Kokit kokkaa / wokkaa edessäsi ruuat. jälkiruuaksi on hedelmiä, kakkuja, jäätelöä, vanukasta, leivoksia ym ym... nam!

Ehdottomasti paras paikka Torreviejassa. ja hyvä palvelu.

toinen hyvä ruokapaikka on aivan rantapaseon vieressä, suihkulähteen nurkassa oleva la casona, jossa herkulliset pizzat ja hyvät liharuuat. Paikka on myös kotoisa ja viihtyisä.

mantelipuut

Arnipoppa    22.01.2009    Torreviejan muita vinkkejä    Torrevieja

Kuulin matkallani, että Espanjaan kannattaa tulla maaliskuussa. Silloin kukkivat mantelipuut ja vaaleanpunaiset kukat täyttävät puiden oksiston loistollaan ja huumaava tuoksu kantautuu kauas. Ja sen lisäksi Espanjassa on jo silloin meidän kesää vastaava ilmasto.

Käsityöt

Arnipoppa    14.01.2009    Torreviejan ostokset    Torrevieja

Jos olet käsityöihminen ja tv:n katselu sujuu parhaiten kudin kädessä muista varata langat mukaan jos lähdet Espanjaan. Villa- tai villasekoitelankoja ei tunnu olevan missään. Löysin Stockmannin oloisen kaupan, El Corte Ingles, mutta sielläkin lankavalikoima oli todella pieni. Hinnat tosin olivat alhaisemmat kuin Suomessa mutta täysvillaa (esim. 7 veljestä) ei löytynyt ollenkaan. Eikö kukaan opeta espanjalaisia kutomaan villasukkia?

hautausmaa

Arnipoppa    26.12.2008    Torreviejan nähtävyydet    Torrevieja

Laitoinkin kuvan Espanjalaisesta katolisen uskonnon hautausmaasta. Se oli näkemisen arvoinen sellaiselle, joka ei aikaisemmin ole kyseisen uskonnon hautausmaalla vieraillut. Kuljin ympäriinsä ja ihastelin toinen toistaan upeampia hautakiviä, joita oli rivitalojen seinät täynnä. Upeimmat olivat ostaneet itselleen hautakammion, johon johti ovi ja oven yläpuolella oli suvun nimi. Ja tämä oli Cementerio Municipal eli aivan tavallisten ihmistenkin viimeinen leposija. Eli vaikka hautausmaat eivät kotimaassa kiinnosta niin Espanjaan tullessa sellaisella kannattaa vierailla.

shopping center

Arnipoppa    20.12.2008    Torreviejan ostokset    Torrevieja

Habaneras ja El Corte Inglés olivat suosikkejani Espanjan kauppakeskuksista. El Cortea voisi verrata Suomen Stockmanniin. Habaneras oli kolmessa kerroksessa ja siellä oli n. 60 erilaista liikettä, mm. Hennes & Mauritz, Zara ja Mango. Ne jätin väliin kun olivat tuttuja Suomesta mutta muut kahlasin läpi. Mielenkiintoisin oli "Yellow Rat Bastard" YRB, josta ostin puseron, housut ja alusvaatteita. Kauppakeskus on avoimen katon alla, kuten Kanariallakin. Ja sisustus oli komea, valtava joulukuusi isojen palmujen seassa, joka puolella isoja sinisiä ja valkoisia palloja ja kukkakoristeita. Palmujen juuressa kasvoivat orvokit. Vastakkainasettelu oli upea ja värit niin suomalaisen silmään sopivia. Ei kirkuvaa punaista ja kultaa kuten meillä. Ja mikä ihaninta, missään ei soinut korvia vihlova musiikki!!!! Kävimme myös Dos Maresissa jossa oli iso Eroski, paikallinen Prisma. Silti markkinat jäivät mieluisimmaksi kokemukseksi ostostilanteista. Etenkin Mil Palmeras, pienimuotoinen ja rauhallinen. Nyt on muuten Espoon Keskuksen Espoontorille tullut uusi liike, Basaari, josta saa aivan samoja villatakkeja ja puseroita kuin Mil Palmerasin markkinoilta !!

Matkakertomus Torreviejasta

Vieras    20.03.2008    Torreviejan muita vinkkejä    Torrevieja

Lomailimme Torreviejassa v.2006. sivuillamme on matkakertomus -

www.hyvala.com/torrevieja.htm - Matkakertomukset myös Rodokselta, Teneriffalta sekä Costa del Solilta

Torrevieja on hieno ja rauhallinen paikka.

Shoppailu Torressa

Vieras    19.02.2008    Torreviejan ostokset    Torrevieja

Torrevieja on mainio paikka shoppailusta pitäville. Perjantain markkinat on euroopan suurimmat ja sieltä löytyy tavaraa vaikka muille jakaa. Laukkuja, vaatteita, koruja, ruokaa, kenkiä, sisustustavaroita, kaikkea mahdollista. Ja halvalla.

Oletko vieraillut Torreviejassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.