Kysytty: 11.03.2009 - 22:44

Käytätkö kesäkurpistaa millätavalla..??

Opin vasta muutama vuosi takaperin käyttämään.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 11.03.2009 - 22:50

Minä soseutan kurpitsat ja laitan pakasteeseen. Käytän sitten pitkin talvea sosetta keittojen pohjana. Lisään esim. juustoa yms.

Tai siten koverran osan pois ja täytän jauhelija-juustoseoksella maustaen maun mukaan mitä sattuu olemaan kotona ja kuorrutan uunissa.

Tai paistan porkkanasuikaleitten ja sipulin kanssa paistinpannussa lisukkeeksi.



Kysyjän kommentti

Hyvä vinkki pakastus...


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 12.03.2009 - 00:47

Teen siitä sitruunan ja sokerin kanssa hilloketta. Nam.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 06:58

kesäkurpitsan suikaleita , keitän ja lisään porkkanasuikaleet myös, etikkaliemi ja relis on valmis...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 07:08

en käytä.. mut jos käyttäisin niin viipaloisin vaikka johonkin salaattin


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 07:13

Itse en ole sitä valmistanut,mutta olen syönyt kesäkurpisa tomatti vuokaa työpaikallani ja hyvää oli.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 08:37

käytän, keitoissa, pannulla, uunissa tehtyyä. Hyvää on


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 09:02

Siivuina leivän päällä,grillissä pahtelen,ja vaikka mitä.laatikkoruokia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 09:05

Kyllä, laitan munakoiso-kesäjurpitsavuokaa kesällä jos saan pienikokoisia kesäkurpitsoita (mikä on Suomessa vaikeata valitettavasti). Voi laittaa myös salaattiin kurkun asemesta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 09:06

Ruoaksi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 15:17

Käytän kesäkurpitsaa esim. moussakassa (mussakassa suomalaisittain), ja kreikkalaisesta mussakasta poiketen laitan myös valkosipulia ja juustoraastetta tähän ruokaan, eli tehty omasta päästä ja vähän tuot keäkurpitsaakin:) Sooon niiin maan perusteellisen hyvää ja tulee siel uunis ihan issessee...njami...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.03.2009 - 22:46

Grillissä siivuina muun roinan jatkona


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 13.03.2009 - 13:05

minä halkaisen paistan pannulla, molemmin puoli vain vähän aikaa. sit kesällä grillataan rillissä samoin vähän aikaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.03.2009 - 14:28

Kasvissosekeittoon. Keitän porkkanaa, perunaa ja kesäkurpitsaa kasvisliemellä maustetussa vedessä, soseutan ja lisään tilkan kermaa. Nam!


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.