Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Muut vastaukset
Pannussa, tulella, uunissa, grillissä....file, kokonainen.........
Jos ei mikään paksukainen Tenonlohen köntsäle ole niin eiköhän valmiiksi kuumennetussa uunissa 20 - 30 min riitä, riippuu tosiaan vähän koosta.
Ilmoita asiaton vastaus
uunissa (225C) kilon file kokonaisena 23 min, kokemuksesta
Ilmoita asiaton vastaus
Me laitamme lohifileen uuniin 200c, 25 min noin 700gr on tarpeeksi kypsä.
Ilmoita asiaton vastaus
Jos pannulla paista fileepaloja, riittää muutama minuutti. Uunissa kokonainen kala painosta riippuen kauemmin. Keittokirjoissa ja netissä löytyy paljon ohjeita.
Ilmoita asiaton vastaus
pannulla vajaa 10 min per sivu , riippuu paksuudesta
( hajusta ja väristä sen oikean tunnistaa)
Ilmoita asiaton vastaus
Lohta ei tahdo saada, en osta kasvatettua kalaa koskaan. Vaikea vastata kun ei tiedä millä aiot sen fisusi paistaa. Periaatteessa lohi ja kala valmistuvat yleensä nopeasti.
Ilmoita asiaton vastaus
loimussa levitetty kilonen noin kaksikymmentä minuuttia
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.