Kysytty: 08.02.2009 - 17:55

Kysyttiin miten teet pullataikinan,mutta mistä johtuu samalla ohjeella ei pulla ole samanmakuista kaikilla?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 08.02.2009 - 19:07

Jaa a samaa kyseli mun kaverikin, kun katto miten minä pullaa tein ja tuumas, vaikka laitan samat aineet niin sun pulla on maailman parasta pullaa : )
Leipurilla on taito hyppysissä : )
Samaa voisin sanoa, että jauhelihakastike, mun mies tekee paljon parempaa jauhelihakastiketta kuin minä vaikka aineet on aivan samat : ))



Kysyjän kommentti

Taito täytyy kyllä olla hyppysissä. Meilläkin mies tekee paremman jauheliha-kastikkeen....


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 08.02.2009 - 17:59

Leipomisessa on aina sellainen suuri osuus kokilla, joka vaikuttaa suurelta osin lopputulokseen.
Kahden kokin ruoka on aina eri makuista, vaikka raakaaineet ovat täsmälleen samat, ja hyvä kokki tuntee näpeissään sen taian saada maut oikein esiin.
Toiset sitä taitoa eivät opi ikinä täydellisesti.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.02.2009 - 19:36

Jokainen on omanlaisensa leipuri.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.02.2009 - 20:15

se on se jauhopeukalo.. nääs


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.02.2009 - 20:47

Ehkä jokaisella leipurilla on joku ihan oma juttu.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.02.2009 - 12:27

johtuu varmaan leipurista


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.02.2009 - 23:47

Yksi syy on jauhot, eivät ole samanlaisia kaikilla (merkki, ikä, rakenne)
Toinen ja ehkä tärkein on kuitenkin kohotusaika.
Ja kyllä huonolla uunilla on mahdotonta saada hyvää pullaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.