Kysyttiin miten teet pullataikinan,mutta mistä johtuu samalla ohjeella ei pulla ole samanmakuista kaikilla?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Jaa a samaa kyseli mun kaverikin, kun katto miten minä pullaa tein ja tuumas, vaikka laitan samat aineet niin sun pulla on maailman parasta pullaa : )
Leipurilla on taito hyppysissä : )
Samaa voisin sanoa, että jauhelihakastike, mun mies tekee paljon parempaa jauhelihakastiketta kuin minä vaikka aineet on aivan samat : ))
Kysyjän kommentti
Taito täytyy kyllä olla hyppysissä. Meilläkin mies tekee paremman jauheliha-kastikkeen....
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Leipomisessa on aina sellainen suuri osuus kokilla, joka vaikuttaa suurelta osin lopputulokseen.
Kahden kokin ruoka on aina eri makuista, vaikka raakaaineet ovat täsmälleen samat, ja hyvä kokki tuntee näpeissään sen taian saada maut oikein esiin.
Toiset sitä taitoa eivät opi ikinä täydellisesti.
Ilmoita asiaton vastaus
Ehkä jokaisella leipurilla on joku ihan oma juttu.
Ilmoita asiaton vastaus
Yksi syy on jauhot, eivät ole samanlaisia kaikilla (merkki, ikä, rakenne)
Toinen ja ehkä tärkein on kuitenkin kohotusaika.
Ja kyllä huonolla uunilla on mahdotonta saada hyvää pullaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.