Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Tietenkin "oikea Oltermanni":):)
Ja toki Edam on aina niin maistuvaa myös:)
Ja unohtamatta aurajuustoa...
Kaikki nuo niin taivaallisia juustoherkkuja:)
Kysyjän kommentti
Yhdyn mielipiteeseesi ;)
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Minä tykkään ihan perinteisestä Edam -juustosta ja aamupala juustoista, joitakin erikoista olen yrittänyt kokeilla, viimes ostin homejuustoa se on joskus ihan hyvää mutta ei oikein sillain maistu, tietysti perinteien sulatejuusto on hyvää leivän päällä.
Lähteet:
Oma maku.
Ilmoita asiaton vastaus
Oltermanni ja sinihomejuusto. Ihania, mutta valitettavan harvoin voin syödä. Ovat niin rasvaisia.
Ilmoita asiaton vastaus
musta leima vai olikohan se sinileima..ja punaleima.en ole piiiitkään aikaan syönyt ihanaa isoreikäistä juustoa.
Ilmoita asiaton vastaus
Gouda, Musta-Pekka, sinihomejuusto ja aamupala..nam.
Ilmoita asiaton vastaus
Ehdoton suosikki on Gorgonzola sinihomejuusto, yleensä voimakkaan makuiset juustot.
Ilmoita asiaton vastaus
kisunainen olttermannia on 9% ja polariakin 5% jota itse käytän, mutta eka on kyl aurajuusto, mut harvoin ,vain herkkuttelu päivännä..
Ilmoita asiaton vastaus
Valkohomejuustot, Oltermanni, koskenlaskia ja oli vielä yksi minkä nimeä en muista.
Ilmoita asiaton vastaus
Arkijuusto, oltermanni, valkohomejuusto ja aurajuusto
Ilmoita asiaton vastaus
Kippari savujuusto on paahtleivän päällä taivaallisen hyvää,eikä kaipaa rasvaa,mustaleima,emmendaal,koskenlaskia,ja aurajuusto joskus,mesikämmen sulatejuustokin on hyvää.
Ilmoita asiaton vastaus
1. Aurajuusto (+muut vahvat homejuustot)
2. Mustaleima emmental
3. Savujuustot
4. Sinileima emmental
+++ juustot joissa on voimakas maku, poikkeuksena kermajuusto, se on mieto mutta hyvää. Juustoa on aina jääkaapissa, sulatejuustoa harvemmin.
Sellainen juusto josta ei saa juustohöylällä kuin silppua on viho viimeisintä.
Ilmoita asiaton vastaus
Melkein tekisi mieli sanoa että kaikki missä on vähintää 40 % rasvaa, niiden syönti vaan on nykyään sen asteen synniksi tuomittu, ettei passaa kovin usein sortua. Niinä harvoina herkutteluhetkinä sitten miettii entistä tarkemmin minkä valitsee ja jos yksi ylitse muiden pitäisi nimetä, niin kyllä se on juuri sopivan kypsä Brie.
Ilmoita asiaton vastaus
Oikein kypsä ja valuva camanbert,muutkin homejuustot jos kypsyytttä riittää ja kaikki tosi vahva tavara.
Ilmoita asiaton vastaus
Juustoja on useampaan tarkoitukseen eli arkijuustona leivän päälle jokin edam. Ranskalaiset ja hollantilaiset juustot ovat erinomaisia eli sinihomejuustot, valkohomejuustot ... hollantilaiset goudat jne. Täytyy vaan säännöstellä niiden käyttöä, kaloreiden ja suolan määrän vuoksi. Roquefort on "maailman paras" juusto, jälkiruokajuustona siilloin tällöin. Kotimaisissa juustoissa ei ole mielestäni mitään makua. Jos ruokaan tulee sinihomejuustoa, se on usein tanskalaista Danablu-merkkiä.
Ilmoita asiaton vastaus
Paksu miehen ranteenpaksuinen Presidentin vuohen valkohomejuusto, se jota saa tankona vain tukusta. Taitaa olla sveitsiläistä, ehkä.
Ilmoita asiaton vastaus
Varpaanvälijuusto:) meillä lapset ona anatanut ko. nimen voimakkaille ja tuoksuville.. se on hyvää, mitä vahvempaa:)
Ilmoita asiaton vastaus
Eedamit tietty perushyvää. Ja sit tuli vahingossa löydettyä näitä salaattijuustoja jotka olikin yllättävän hyviä. Mozzarellaa...
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.