miten valmistan sapattiaterian?
Avainsanat: sapattiateria resepti valmistusohje sapattiateria resepti valmistusohje
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Kanan lisukkeena on riisiä. Israelilaisella sapattiaterialla on usein tarjolla monia ruokalajeja, siis myös kalaa ja naudanlihaa. Sapattiateriaan kuuluvat myös leipä, suola ja viini. Varsinaisena juomana on vesi, ja lapset juovat viinin sijasta rypälemehua.
Lähteet:
www.vantaanlauri.fi
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
sapattiateria ei ole vain ruokaa vaan siihen liittyy myös tunnetta
www.suomenkarmelyhdistys.fi/...urssit.htm
Ilmoita asiaton vastaus
Sapattiateria
Poroa algerianjuutalaiseen tapaan pinaatin ja valkoisten papujen kera. Näin pääsee helpolla, kun voi hauduttaa ruokaa pitkään. Lisäksi salaattia sekä aniksella ja kuminalla maustettua leipää. Lopuksi hedelmiä.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.