Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Suurimo on muodoltaan pyöreä tai pitkulainen ja se valmistetaan hiomalla jyvää puhdistuksen jälkeen useassa vaiheessa viljalajista ja halutusta lopputuloksesta riippuen.
Hiutaleiden valmistuksessa jyvästä poistetaan syötäväksi kelpaamaton kuoriosa (akanat eli helpeet) hiontalaitteilla. Sen jälkeen jyvä esikypsennetään höyryttämällä, litistetään teräsvalsseilla ohueksi, jäähdytetään ja pakataan.
Lähteet:
www.leipatiedotus.fi
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
suurimo on käsittääkseni jyvien jauhatuksen yhteydessä saatavaa karkeata ydinrouhetta, hiutaleet taas on saatu aikaisekseksi höyryttämällä tai jollain muulla kierolla tempulla
Ilmoita asiaton vastaus
hiutale on hiutale:) kypsyy nopeammin ja on semmonen litistetty.. suurimo on paksumpi, vaatii pidemman kypsymisen:)
Ilmoita asiaton vastaus
Hiutale on litteä ja suurimo pinenpieni pitkulainen.
Ilmoita asiaton vastaus
Suurimo toinen nimi on ryyni,hiutale lyöty litteäksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.