Vieras
Kysytty: 19.01.2009 - 17:01

Onx kanakoivet kypsiä jos ne laittaa foliossa kahdeksi tunniksi uuniin 200 asteeseen? vai kuinka nopeesti ne ja mis asteessa?



Avainsanat: kanankoivet foliossa uuniin

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 19.01.2009 - 17:09

Varmasti ovat kypsiä siinä ajassa ja lämpötilassa.
Ehkäpä riittää 1,5 t , 175 C. Mutta riippuu koosta ja kärtsäätkö ensin pannulla.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 19.01.2009 - 17:15

povaisin että tunti 200 asteessa riittää


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 17:18

Tuol jossain foorumis sanottiin, et kanankoivet foliolla peittettynä 45min kestäis kypsyä, mut ite pidän kanankoipii ilman foliookin ensteks noin 10min 225C ja sen jälkeen loput 50 min. 150C:ssä, jotta ei tulee sellasta "löllöö" kananlihaa... luulisin, et sama riittäisi foliossakin paistettuna, kuin myös yllä oleva palisanterin vinkki, mut 2h 200;ssa, niin luulen et on vaan luut jäljel.... vaikia sanoa.... (miks folios?, vai laitatko jotain muutakin rekvisiittaa kanan kaveriks sinne folioon?)

Lisätty: 19.01.2009 - 18:04

Nii se viel, jotta varmasti kypsää pitää olla, kun on se salmonellaella-vaarakin olemas..heh



  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 17:39

Tuntikin 200 asteessa riittää . Kokemusta on. Maukkaita ruokahetkiä toivotellen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 17:40

kaupoissa on 2-3 € saatavana lihamittareita joissa ilmoitetaan lihan sisälämpötila jolloin se on kypsä. mittari laitetaan lihan paksuinpaan kohtaan, koskettamatta luuta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 19.01.2009 - 17:58

50-60 min. 175 asteessa riittää. Kokemukseni mukaan kuivuvat, jos ovat kauemmin. Riippuu vähän uunistakin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 18:23

ite laitan suoraan pelille 45 min 225 C , mukavan rapsakoita (ja koko uuni rasvassa)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 18:39

45 minuuttia


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 20:53

yleensä niissä paketeissa on ohjeet. marinoidut koivet 3kpl paketissa noin 60 minsaa 175 asteessa..juuh riippuu tietty uunista. en oo ite koskaan folioinut...ja sit on kypsii ainaski ku liha irtoo luusta helposti.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 20.01.2009 - 11:03

Kanat pitää paistaa kypsiksi,foliossa hiukan pitempään,200 astetta ja tunti viisitoista minuuttia,mun makuuni loistavia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 20.01.2009 - 17:08

on ne.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.