Kysytty: 17.01.2009 - 23:13

Sikaa nautaa vai sika-nautaa?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 17.01.2009 - 23:15

Ihan mitä mieli tekee, mut ei yhtään hullumpaa Nötkötti soppakaan reisus..

Lisätty: 17.01.2009 - 23:16

niin jos ite teet,,


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 17.01.2009 - 23:32

Sikaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.01.2009 - 23:34

riippuu siitä onks ne erikseen vai yhteen muussattuna


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.01.2009 - 23:39

En ole ostanut vuosiin tätä tuotetta, mutta sika-nautasekoitus-jos sellaista on myynnissä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.01.2009 - 23:41

nötkötti on hyvää kylmänä...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 00:58

Kyllä mieluimmin kalaa,tai kanaa!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 07:42

Sika on terveellisempää kuin nauta. Sianlihassa on pehmeämpää rasvaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 08:07

Sika-nautaa tulee pehmeämpiä lihapullia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 09:18

En enää syö naudanlihaa,koska sen tuontimaa on kyseenalainen.Siis sikaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 10:18

Sika-nautaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 10:35

sika-nauta


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 10:40

Sika nautaa tietenkin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 10:43

Nautaa se on hyvää :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 18.01.2009 - 11:07

Nauta-sikaa viime aikoina. Suhde 60/40.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 15:01

sitä mitä halavalla saa:)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 16:03

Käyttötarkoituksen mukaan. Laatikkoruokiin kelpaa sika-nauta, paistijauhelista tulee parhaat lihapullat ja naudan ulkofileestä pihvit. Ja jouluna tietty se kinkku on sika.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.01.2009 - 20:21

kaikki liha mikä ei enää (tai vielä) liiku, kelpaa minulle aterian ainekseksi


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 02:14

Nautaa, jos on pakko ostaa jauhelijaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 08:44

Sekä että, joskus possua, joskus nautaa. Siasta en leivo pullaa koskaan...ne teen vehnäjauhoista ym.
Lihapyöryköitä teen kylläkin, useimmietn karitsanjauhelihasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.01.2009 - 11:09

Nautaa,sika ei sula samoin ihmisen ruuansulatusjärjestelmässä,se mätänee ja tekee ainakin mulle nivelkipuja ja väsyneen olen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.03.2009 - 14:06

Sika-nautaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.