kun menet ravintolaan ,katsotko ensin mikä on siisteys ja etenkin keittiön, kun menet syömään ,vai syötkövain riipummati siisteydest ?
Itse katson aina ja jos ihan kauhea siivo vaihahdan paikkaa,kyllä siisteys on 1..ulkomaila etenkin olen kriittinen paikan suhten!
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Kyllähän ravintolan yleisilmeen näkee jo nopealla vilkaisulla. Yllättävän siistejä ravintoloita löytyy ainakin Helsingistä mutta täytyy mennä kylläkin vain ns. kunnon ravintoloihin.
Ulkomailla taas, etenkin Välimeren maissa, on parasta olla katsomatta keittiöön, jää kyllä ruoka tilaamatta monta kertaa!
Kysyjän kommentti
Niin on minullekkin käynyt ,kun keittiön nähnyt...Kitos vastauksistan..
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Tapana on katsoa yleis siisteys ja sitten tehdä päätös jäänkö vai en
Ilmoita asiaton vastaus
jos on tarpeeks näläkä nii eip tuu katteltuu. koko paikan ollessa aivan rempallaan, en kyllä mene toiste.
Ilmoita asiaton vastaus
Yleisvaikutelma.Ei taitane olla kovin korrekria pyrkiä keittiöön.
Ilmoita asiaton vastaus
Kreetalla ollessa raahasivat keittiöön katsomaan, että mitä haluatte syödä. Ja siistiä oli niin keittiössä kuin salissakin. Tosin söimme ulkoterassilla. Täällä kotomaassa ravintolat ovat yleensä siistejä, joten ei ole kertaakaan tarvinnut kääntyä kannoillaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Meen keittiöön ja teen ite safkani ja tarjoilen sen itelleni.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä minä katselen yleisilmettä, keittiöön en ole mennyt sentään.
Ilmoita asiaton vastaus
Tarjoilijoiden ja ravintolan yleisilme tulee katsottua.
Ilmoita asiaton vastaus
No tuokapaikka se,täällä kanarialla on melkein selvä merkki siitä mikä on hyvä ruokapaikka, kun siellä ei ole tyhjiä tuoleja lainkaan ,vaan täynnä kuin turusen pyssy!
Kyllä siisteys ja ruuan laatu ! Vielä ,kun kilpailu on kova, niin kaikki yrittävät laittaa parastaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Ulkomailla ei kannata keittiön ovea raottaa, muuten menee ruokahalut heti.
Lähteet:
Oma tieto
Ilmoita asiaton vastaus
Mitä kummallisimmissa paikoissa on syöty ja hyvää on ollut. Ei ole aina koiraa karvoihin katsomista. Toistaiseksi olen säästynyt vatsataudeilta.
Ilmoita asiaton vastaus
tarjoilijoiden siisteys ja paikan yleissiisteys tulee katsottua..
Ilmoita asiaton vastaus
Siisteys ratkasee,jos annos oli huono se oli viimmenen kerta siinäpaikassa,sanon vielä kavereille ,huono paikka.
Ilmoita asiaton vastaus
Eihän keittiöihin edes saa mennä kuka vaan, siisteyttä pidetään sillä tavoin yllä. Tietyt "kebab&pitzeria" paikat jätän suosiolla väliin. Suomessa on hyg.taso melko korkea.
Ilmoita asiaton vastaus
kyllä katson siisteyttä. onneksi ei ole tarvinnut montaa kerta suomessa ravintolaa vaihtaa, ulkomailla kylläkin.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä se ravintolan yleisilme ja maine ovat aika tärkeitä. Itse pesen kyllä aina kädet ennen kuin syön. Jos siihen ei ole muuta mahdollisuutta, käytän käsidesinfiointiainetta. :)
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.