Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Valmistan nopean ja helpon vihersalaatin näin: Revin salaatinlehtiä (mielellään kahta eri laatua ja väriä) kulhoon ja lisään kirsikkatomaatteja, oliiveja, ehkä kurkkua, tavallista sipulia ja valkosipulia plus mitä nyt sattuu olemaan kotona salaattiaineita. Aineksien päälle kumoan öljyssä säilytettyä fetajuustoa liemineen. Ruokaisamman siitä saa, jos lisää vielä krutonkeja. Ne tosin vasta ihan ennen ruokailua etteivät kerkeä pehmetä.
Tämä ei nyt niin juhlava salaatti ole, mutta nopea ja helppo tehdä.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Riippuupi paljon siitäkin, mitä muuta siinä joulupöydässä tarjotaan silloin. Itse en ole aatto/joulupöytään laittanut muuta kuin rosollia (korvaamaan salaattia, siis muitten ruokien lisäksi tietty, heh.). Jos haluaa tuoresalaattia, niin laittaisin savukalasta; lohi, siika, nieriä, jäävuorisalaattia, kastikkeeksi kermaviiliä, mausteita, mustapippurirouhetta, sitruunapippuria, sokeria, sitruunanmehua, jne. jne. Tarjoan yleensä vasta uudenvuoden aattona näitä erilaisia kalavariaatioita, ja jouluna nämä ne perinteiset, jutskat, toivotaan, että saat vinkkejä vielä lisää, lennulla yllä ihka hyvä ehdotus myös...
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.