Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Sähköuunissa sillä alimmalla ritilätasolla (mielestäni sitä alaosaa tarkotetaan), leivonnaisissa käytetään usein ko. tasoa, että esim. kakku, pulla paistuu myös sisältä/pohjalta eikä näin pala vain päältäpäin..
Lähteet:
miu (mau) mietteet...
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Sinun pullas paistuu myös sieltä alaosasta. tasalämpöä leivonnaisille.
Ilmoita asiaton vastaus
Sähköuunin alaosa on ainakin meillä oeltien säilytystila
Ilmoita asiaton vastaus
Sähköuunissani on nappulassa kuvattu valkoisella se osa uunista, jonka haluaa olevan kuumin. Eli voin säätää sillä ensin alalämmön ja sitten kääntää lämmön koko uunille.
Pannukakkua paistaessani laitan pannarin alimmaiselle ritilälle ja alalämmön päälle. Kun pannari alkaa kuplimaan annan lämmetä koko uunin hetken ajan ja ehkä nostan pellin korkeammalle tasolle, jotta pintakin ruskistuisi.
Uuneja on monenlaisia ja tämä yksilö toimii näin.
Ilmoita asiaton vastaus
voipa se uunin pohjakin olla sitä alaosaa, siinä minä paistan kakut ja laatikot ja hyviä on olleet.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.