Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Laitappa ANONYYMI muutama kuorittu peruna ja lisää vettä ja keittele.Ota sitten ne perunat pois ja nauti ruuastasi
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Hitsin, vitsi sua Timppa ku taas ehit (eli hyvä sä, tietty tarkotin, jes), sellanen muistu just mieleeni, että raakoja perunoita sekaan, niin imevät liian suolasuuden pois ko. pataruuasta...
Lähteet:
Ihka ite kokkeillu, sitähä sanotaa jot jos liian suolast ruokaa tekee, ni on rakastunu, hih....
Ilmoita asiaton vastaus
itse sain äitini siskolta eli tätiltäni ohjeen että laittaa hiukan sokeria jos on lurahtanut liikaa suolaa keittoon,kastikkeeseen tai muuhun ruokaan joka on neste pitoinen eli ei ranskalaisiin tai paahtopaistiin jotka on kiinteitä
Lähteet:
tädiltä
Ilmoita asiaton vastaus
kokeilisin laittaa ruisleivän palasen sinne joka sitten vetää liian suolan itseensä
Ilmoita asiaton vastaus
Tuota ei omalla kohdallni pääse tapahtumaan koska en käytä suolaa. Ruokapöydässä on kyllä suolapullo joka on yrttien ja merisuolan seos. Siitä jokainen halutetaan voi "vääntää" suolaa. Mausteet korvaavat suolan, sen tiedän.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.