Olisiko kellään antaa hyviä lohiruokavinkkejä?
Olen kyllästynyt tekemään lohesta vain keittoa, kiusausta, pannulla paistettua "pihviä", tai uunikalaa. Kaipailenkin tästä syystä uusia reseptejä tämän muuten niin hienon kalan hyödyntämiseen.
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Paras vastaus
Minä teen lohella täytettyjä silakkarullia. Eli laitan maustetulle (suolaa, tilliä) silakkafileelle palan lohta tai kirjolohta ja käärin fileen rullaksi, rullat vuokaan ja päälle kolmen sipulin makukerma. 175 asteessa puoli tuntia ja hyvää tulee. Vuokaan voi laittaa myös juustoraasteen päälle jos haluaa, mutta ei ole välttämätöntä. Pikkasen tuo käsityötä vaatii mutta on mielestäni vaivan arvoinen. Tarjoan joko keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kera.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.