Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kysytty: 19.08.2016 - 12:10

Kauanko Kanadassa voi olla turistina, ilman viisumia? Ainakin joitakin vuosia sitten oli 6kk, onko tilanne muuttunut?



Avainsanat: kanada turisti viisumi

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Paras vastaus

Vastattu: 19.08.2016 - 13:11

Edelleen 6kk.

Kanadaan mennessä tarvii täyttää myös eTA (Electronic Travel Authorization), josta löytyy tietoa täältä: www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp

eTA:ta ei tarvitse täyttää, jos sen on jo kertaalleen tehnyt nykyisen passin ollessa voimassa. :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Syötä käyttäjätunnuksesi sivustolle Napsu.
Syötä tunnuksesi salasana.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.