Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kysytty: 26.04.2016 - 17:24

Haluaisin tietoja mukavista lämpimistä kohteista liikuntarajoitteiselle, joka matkustaa yksin? Kiitos kaikista vinkeistä.Avainsanat: matkailu liikuntarajoite

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 27.04.2016 - 09:14

Hei! Valitettavasti minulla ei ole antaa täsmällistä tietoa kysymykseen, mutta annan sen tiedon, mikä minulla on. Riippuu varmasti kovasti liikuntarajoitteen laadusta, että mihin liikuntarajoitteinen voi ilman avustajaa matkustaa. Jos liikuntarajoite on pieni, niin myös matkat kaukolomakohteisiin voivat tulla kysymykseen. Ja, jos rajoite on laajempi, niin arvelen, että kaikki Euroopan rantalomakohteet, joista löytyy tietyt palvelut, niin tulevat kysymykseen. Jos olisin ko. tilanteessa itse, niin koettaisin hankkia tavalla tai toisella kotimaastakäsin itselleni avustajan tms. ja em. kaltaisessa tilanteessa voisin matkustaa miltei mihin tahansa, jos en kuitenkaan viidakkoon. Minun mielestäni esim. Puerto de la Cruzin tai Madeira eivät sovi liikuntarajoitteiselle, koska, ko. lomakohteissa on keskustan alueella paljon askelmia, rappusia ja kynnyksiä. Arvelen, että valmismatkanjärjestäjien velvollisuus on antaa matkallelähtijälle kaikki mahdollinen ko. asiaan liittyvä tieto. Mielestäni sellainen tieto ei ole riittävä, kun majoituksen kohdassa on maininta, että sopii liikuntarajoitteisille. Täytyyhän liikuntarjoitteisten päästä myös katsomaan nähtävyyksiä ja/tai heille täytyy antaa myös mahdollisuus osallistua joillekin retkille. Omasta kokemuksesta voin sanoa, ettei ainainen hotellillaolo ole lomailijalle mukavaa, jollei majoituskeskus ole valtava suuri ja kuljetus ko. keskuksen sisällä etukäteen järjestettyä ja hintaan sisältyvää.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 01.05.2016 - 11:25

Teneriffan Los Christianoksen rannan tuntumassa olen itse työntänyt pyörätuolissa istuvaa. Siellä sai mennä pitkät matkat ilman mitään esteitä. Tosin paikka juuri äskettäin sai vähän ikävää julkisuutta. Olen samaa mieltä villevalon kanssa, että matkanjärjestäjien velvollisuus on antaa yksityiskohtaiset ja tarkat tiedot kustakin kohteesta. Vaadi se heiltä ja nauti matkastasi ! :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Syötä käyttäjätunnuksesi sivustolle Napsu.
Syötä tunnuksesi salasana.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.