Paras tapa valmistaa makkaraa? Grilli? Uuni? Kiuas? Nuotio? Vai joku muu?

Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Grilli tai nuotio. Syön makkaraa vain kerran vuodessa, jos tuolloinkaan ja ajankohta on Pääsiäinen.
Lähteet:
oma kokemus
Kysyjän kommentti
Miksi ihmeessä vain pääsiäisenä makkaraa? Meillä grilli tai nuotio kuumana harvase ilta...Makkaraa,lihaa tai kalaa.Aina hyvää :) Kiitos vastauksesta!

Muut vastaukset
Nuotiomakkara on paras, kunnolla kärvähtänyt makkara ja reilusti ärjyä sinappia päälle. En syö makkaraa juurikaan, mutta luontoretkellä se kuuluu asiaan.

Nuotio tietenkin, mikäs muukaan. Jo itse nuotoin teko makkaranpaistoa varten tekee tästä makkaran kypsenystavasta unohtumattoman kokemuksen. Makukin tällä tavalla valmistetussa "ukkojen vihaneksessa" tulee muita kypsennyskeinoja paremmaksi.

Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.