Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Puolukkahilloa tai nokare voita. Siinäpä makoisa yhdistelmä.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Meillä syödään ne lämmitetyinä sellaisenaan. Joskus perunoiden ja maitokastikkeen ja keitettyjen munien kera.
Ilmoita asiaton vastaus
Olen kyllä lukenut näistä kaikista erilaisista kastikkeista pinaattilettujen 'seurana', mutta en ole kokeillut (täytyis varmaanki, voip pian menttää jonkun ihanan makukokemuksen, sanoo tää gulinaristi-puoli päässäni, heh).
Ite välil niit töihi otan evääks, niit kaupast ostettui, mut omatekemät kyl parhaita mielestäin. Puolukkahilloo laitan niitten päälle, samoin kuin verilettujenkin päälle ja hyvält maistuupi... jess..
Ilmoita asiaton vastaus
Osan päälle pistän voita, osan päälle puolukkahilloa. Siinä lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pääruoka ja jälkkäri samoista aineksista :)
Ilmoita asiaton vastaus
Meillä laitetaan kanssa puolukkasurvosta pinaattilettujen päälle. Munavoikin käy.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.