Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Vieras
Kysytty: 16.11.2008 - 20:40

mikä on rasvasaostus?



Avainsanat: rasvasaostus ruoka lo l o lo l lol lo l

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 16.11.2008 - 20:56

1. Nestesuurustus

Nestesuurus valmistetaan sekoittamalla jauhot pieneen määrään kylmää nestettä. Suurus lisätään kuumaan suurustettavaan nesteeseen ja annetaan kypsyä 5 minuuttia.

2. Rasvasuurustus

Rasvasuurustusta voidaan käyttää silloin, kun ruokaan käytetään rasvaa. Jauhot sekoitetaan kattilassa kuuman rasvan joukkoon ja lisätään neste. Rasvajauhoseos kiehautetaan ja lisätään suurustettava neste. Ruokaa pitää sekoittaa samalla, kun lisää nesteen, ettei tule paakkuja. Nestettä lisätään heti melko paljon, jotta jauhot pääsevät turpoamaan. Paras lopputulos saadaan, kun neste on kuumaa, jolloin kastike sekoittuu parhaiten ja kypsyminen jatkuu keskeytyksettä. Ruokaa kuumennetaan sekoittaen, kunnes se sakenee ja annetaan kypsyä noin 5 minuuttia.

Vehnäjauhoilla saostaminen, rasvasaostus / Veloutee-keitot

Veloutee = rasva + jauho + mirepoix + tuotteen oma liemi, siis roux 80 g (= jauho 40 g rasvaa 40 g ) / litra


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 16.11.2008 - 20:45

Tarkoititko: rasvasuositus ?

www.ebm-guidelines.com/terve...D50072.htm


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.11.2008 - 22:29

lisää kermaa soossiin, siitä se saostuu ..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.11.2008 - 00:54

Voisi olla rasvaemulsion valmistusta


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.11.2008 - 11:54

Ruoka saostetaan jollain erittäin rasvaisella,kermalla,voilla etc.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.