Kysytty: 30.10.2013 - 11:44

Kumpi puoli on näkkärin oikea puoli l. levitetäänkö voi reikäiselle vaiko tasaiselle puolelle?



Avainsanat: vaasan koulunäkki oivariini

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 30.10.2013 - 17:51

Se kummalle puolelle näkkäriä voi levitetään ja kumpi niistä on oikea riippuu ihan yksinomaan levittelijästä itsestään. Jos ja kun haluaa voita runsain mitoin tämän rouskuvan leipänsä päälle levitää sen tietenkin reikäiselle puolelle ja jos taas haluaa pihistellä voin määrässä levittää sen tietenkin sileälle puolelle. Sama sääntö pätee muihinkin levitteisiin, niihinkin jotka eivät ole rasvoja.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 30.10.2013 - 12:10

Muistaakseni näkkärit tulevat tehtaassa uunista ulos reikäinen puoli ylöspäin.Olisiko se sitten päälipuoli?Se, minne sen rasvan levittelee,onkin sitten kaiketi makuasia :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 30.10.2013 - 12:16

Eiköhän tuo ole makukysymys - myös se haluaako kerätä muruja sylistään.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 30.10.2013 - 17:05

Itse laitan sileälle puolelle silloin harvoin, kun näkkäriä syön, olen ajatellut että reikäiselle puolelle uppoaa enemmän rasvaa....


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 30.10.2013 - 17:50

Mä tykkänään kummastakin puolesta, kunhan ei sormet sotkuis niin laittaisin molemmin puolin! Jaa, ja sitten on ajateltava sitä kolesterolia!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 30.10.2013 - 20:19

No nyt selvisi minulle mistä näitä kiloja kertyy. Laitan rasvan aina sille reikäiselle puolelle. Enemmänhän sitä siihen uppoaa kuin sileälle puolelle. Mutta sama kai tuo on kummalle puolelle laittaa. Yhtä hyvää se on varmasti molemmin puolin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 30.10.2013 - 21:41

Parempaa on kuin levittää rasvan kuoppaiselle puolelle, mutta onko niitä rasvakiloja sitten kiva katsoa
vyötäisiltä,vaikka minulla niitä on ilman näkkärikolojakin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 31.10.2013 - 18:47

Jos oikea puoli on se puoli johon voi levitellään, niin minun näkkärissäni se on se sileämpi puoli. Tasaisemmin levittyy ja vähemmällä rasvalla pääsee.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 31.10.2013 - 20:32

Pidän sileämpää puolta oikeana,kun siihen rasvan levitän.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.11.2013 - 00:11

Kyllä se tasaisella puolelle levitetään. Reikäisemmälle puoliskolle sitä menisi paljon enemmän ja se ei ole terveellistä!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 02.11.2013 - 16:50

Tasaiselle levitän, ei kulu rasvaa niin paljoa, muuten ei kai ole merkitystä.


  Ilmoita asiaton vastaus
amu
Vastattu: 03.11.2013 - 00:17

reikäisellehän se rasva laitetaan, vaikka tuo toinen puoli taitaisi olla hiukan terveellisempi ;)


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.