miten saa tehtyä juoksevaa juustoa?
esim dippaukseen
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
www.pirkka.fi/ruoka/ruokaama...a?nid=2484
-Juustofondue syntyy sulattamalla kattilassa mieleistäsi juustoa koko ajan hämmentäen kunnes juusto on pehmentynyt. Fondu juustoja on jo valmiiksi 400 gr pakkauksissa, josta riittää 3-4 henkilölle. Dipata voit hedelmiä, vihanneksia ja leipäpaloja.
Juustomassan tulee pysyä lämpöisenä, jotta siihen voi kastaa herkkupaloja. On olemassa erityisiä fonduepatoja, mutta eiköhän kynttilä tavallisenkin kattilan alla toimi samalla lailla.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Sulata juusto siihen varatulle astialle-fonduekattila,jossa on pieni liekki alla.
Ilmoita asiaton vastaus
Fondueeseen tarvitan erikosijuusto eli siis ihan mikä tahansa "mieleinen" ei käy.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.