Kysytty: 09.11.2008 - 18:23

miten saa tehtyä juoksevaa juustoa?

esim dippaukseen

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 09.11.2008 - 19:22

www.pirkka.fi/ruoka/ruokaama...a?nid=2484
-Juustofondue syntyy sulattamalla kattilassa mieleistäsi juustoa koko ajan hämmentäen kunnes juusto on pehmentynyt. Fondu juustoja on jo valmiiksi 400 gr pakkauksissa, josta riittää 3-4 henkilölle. Dipata voit hedelmiä, vihanneksia ja leipäpaloja.

Juustomassan tulee pysyä lämpöisenä, jotta siihen voi kastaa herkkupaloja. On olemassa erityisiä fonduepatoja, mutta eiköhän kynttilä tavallisenkin kattilan alla toimi samalla lailla.



Kysyjän kommentti


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 10.11.2008 - 05:15

Sulata juusto siihen varatulle astialle-fonduekattila,jossa on pieni liekki alla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 10.11.2008 - 09:26

Sulattamalla juusto.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.11.2008 - 09:28

Fondueeseen tarvitan erikosijuusto eli siis ihan mikä tahansa "mieleinen" ei käy.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.