Kysytty: 11.12.2012 - 12:12

Onko kokemuksia ksantaanin,psylliumin käytöstä leipomisessa? Tavallisessa tai gluteenittomissa leivonnaisissa.



Avainsanat: ksantaani psyllium

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 12.12.2012 - 10:53

Käytän lähinnä sämpylöiden leivonnassa gluteenittomien jauhojen kanssa. Parantavat jotenkin niiden rakennetta.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 11.12.2012 - 19:46

Psylliumia olen käyttänyt ja käytän.Hyvin toiimii, kun ohjeen mukaan kaäyttää! Olen mm.siemenleipää sen avulla tehnyt.Hyvin onnistui :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.12.2012 - 20:10

En ole käyttänyt, vaikka Antti eikkilä suositteli sitä käytettäväksi, mutta minustase on kallista ainakin jokapäiväiseen käyttöön. asiahan on erikseen, jos ei voi jauhoja käyttää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.12.2012 - 21:39

En ole kumpaakaan käyttänyt.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.12.2012 - 09:19

Aivan vieraita aineita minulle. En ole käyttänyt.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.