Kysytty: 11.12.2012 - 12:12
Onko kokemuksia ksantaanin,psylliumin käytöstä leipomisessa? Tavallisessa tai gluteenittomissa leivonnaisissa.
Avainsanat: ksantaani psyllium
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Vastattu: 12.12.2012 - 10:53
Käytän lähinnä sämpylöiden leivonnassa gluteenittomien jauhojen kanssa. Parantavat jotenkin niiden rakennetta.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Vastattu: 11.12.2012 - 19:46
Psylliumia olen käyttänyt ja käytän.Hyvin toiimii, kun ohjeen mukaan kaäyttää! Olen mm.siemenleipää sen avulla tehnyt.Hyvin onnistui :)
Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.12.2012 - 20:10
En ole käyttänyt, vaikka Antti eikkilä suositteli sitä käytettäväksi, mutta minustase on kallista ainakin jokapäiväiseen käyttöön. asiahan on erikseen, jos ei voi jauhoja käyttää.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.12.2012 - 09:19
Aivan vieraita aineita minulle. En ole käyttänyt.
Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.