Vastaukset
enpä ole asiantuntija, mutta oma kokemus kertoo että paljo sokeri ei ole hyvästä, kärtsää helposti
Ilmoita asiaton vastaus
Ainoa ohje minkä löysin kysymykseesi (hämmästyttävää kyllä vain yksi!): Lisää hilloon perunajauhoja niin se kestää paistoa. Kokemus tekee siinäkin asiassa mestarin ;) Joten kokeilemalla opit sen oikean määrän. Jos olet tehnyt kiisseleitä ja piirakoita joissa perunajauhoja käytit, niin silloin osaat laskeskella miten paljon taikka vähän tarvitsee niitä jauhoja.
Lähteet:
keskustelu.suomi24.fi/arkist...50/2005/10
Ilmoita asiaton vastaus
Hillo- ja marmelaadisokerin kanssa valmistetut kestävät hyvin, näillä tehdyt eivät välttämättä tarvitse perunajauholisäystä. Hyvät omakohtaiset kokemukset tästä.
Lähteet:
Oma tieto
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.