Vieras
Kysytty: 05.11.2008 - 12:50

miten tehdään paistonkestävää hilloa?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Vastattu: 05.11.2008 - 12:51

enpä ole asiantuntija, mutta oma kokemus kertoo että paljo sokeri ei ole hyvästä, kärtsää helposti


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 05.11.2008 - 17:37

Ainoa ohje minkä löysin kysymykseesi (hämmästyttävää kyllä vain yksi!): Lisää hilloon perunajauhoja niin se kestää paistoa. Kokemus tekee siinäkin asiassa mestarin ;) Joten kokeilemalla opit sen oikean määrän. Jos olet tehnyt kiisseleitä ja piirakoita joissa perunajauhoja käytit, niin silloin osaat laskeskella miten paljon taikka vähän tarvitsee niitä jauhoja.


Lähteet:
keskustelu.suomi24.fi/arkist...50/2005/10

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.11.2008 - 09:41

Hillo- ja marmelaadisokerin kanssa valmistetut kestävät hyvin, näillä tehdyt eivät välttämättä tarvitse perunajauholisäystä. Hyvät omakohtaiset kokemukset tästä.


Lähteet:
Oma tieto

  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.