Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Lavassa on yleensä vähän lihaa (varsinkin vasan).
Paras on keittää vähäsuolaisessa liemessä niin kauan kuin lihat irtoavat.
Sitten on vain mielikuvituksesta kiinni mitä valmistaa.
Ken keitetyn paistaa se makean maistaa. Uskon tuohon.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Soppaa tekisin, tulee samalla kaikki luidenkin aromit talteen. Paljon yrttimausteita, ja voisihan siihen sekaan laittaa vähän palvilihaa, niin tulee rasvankin makua. Hirvenliha on kuivan tuntuista, siksi rasvaa kannattaa lisätä ruoanvalmistuksen yhteydessä. Hyviä ruokahetkiä!
Ilmoita asiaton vastaus
Keittoa olen minäkin keittänyt, mutta lisännyt vähän possua mukaan, niinkuin hurjatta mainitsi hirvenliha on kuivaa kovasti yksin.
Ilmoita asiaton vastaus
www.makuhaku.fi/mh/app/searc...irven+lapa
tässä olis jotain...
Ilmoita asiaton vastaus
Kunnon mausteet pintaan ja uuniin. Saat mainiota soppalihaa siitä.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.