Kysytty: 07.11.2011 - 11:17

Käytätkö jälleen voita?Missä hyllyt tyhjinä voista(uutisten mukaan)? Itse en ole ryhtynyt takinkääntäjäksi voin suhteen,mutta mites muut?



Avainsanat: voi sallittua elintarviketta vaihteeksi

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 07.11.2011 - 12:07

Edelleenkin käytän voita entiseen tyyliin elikä kalan paistossa ja joissain leivonnaisissa. Kalaa paistan siten, että laitan voin joukkoon myös tilkan öljyä.

Lisätty: 07.11.2011 - 13:24

Viime viikolla luin lehdestä, että joillain isommilla paikkakunnilla oli voihyllyt olleet tyhjinä. Tästä ei hyvää seuraa esim. sydän- ja verisuonisairaille. Älytön juttu tämä karppaus.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 07.11.2011 - 11:21

Voita käytän leivontaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 11:57

Voita leivontaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 13:17

Meillä leivälle laitetaan voin ja öljyn seoksia... Voita leivontaan ja kalaruokiin.Erilaiset öljyt muuten käytössä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 13:39

Paistamiseen käytän ja päälle vielä raskasta ja paksua ruokakermaa.
Kaikki kevyt-, vapaa-, vähäkaloriset sun muut ovat boikotissa. Syön hyvin, mutta sopivasti.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 13:49

Olen käyttänyt aina voita. En edes uskaltaisi käyttää margariinia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 15:02

Kyllä meillä on aina voita jääkaapissa mutta ei sentään hyllyjä tyhjennetä. 250 g paketti juustoporstin kirnuvoita ostetaan. Margariini ei viehätä, voita olen aina käyttänyt.
Myös oliiviöljy on käytössä.
Kaikki eivät ole sydän- ja verisuonisairaita suinkaan. Kohtuus kaikessa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 15:43

Voilla voitelihe, tammalsi poron talilla jo vakavanha Väinökin!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 17:06

Voi, voi, voita käytetään rinnakkain pro aktivan kanssa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 17:41

Voita leivontaan ja kalan paistoon olen pienen ikäni käyttänyt, muutoin öljyä ja oivariinia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 19:32

Meillä on aina käytetty enimmäkseen voita.

Ei aina tarvitse uskoa mitä toiset uskottelevat.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2011 - 20:39

Voita sen olla pitää. Se on kirnuamlla tehty ,maito- kerma hapatteesta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 07.11.2011 - 22:48

En sen käyttöä ole edes koskaan lopettanut. Voita pitää ehdottomasti olla kalanpaistamisessa sekä perunamuusissa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.11.2011 - 15:34

Käytän voita, en ollenkaan margariiniä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.