Vieras
Kysytty: 15.07.2011 - 02:12

mitä vois kokkailla kermasta, on vanhenemassa 4 purkkia

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 15.07.2011 - 06:44

- lettuja
- pannari
- kinkku/lohikiusaus
- mansikkarahkaa
- jokin kastike (jauheliha)


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 15.07.2011 - 06:56

Siinäpä niitä jo edellä olikin. Joihinkin kahvikakkuihin käy vanha kerma myös.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 08:21

Jos vasta ovat vanhenemassa, niin kerman voi myös pakastaa ja käyttää myöhemmin ruoan laittoon.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 08:40

Liinun jo vei parhaat päältä, joten itsekin noihin sitä käytän.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 08:45

Nyt kermaisia lettuja, pannaria ja kakkuja paistamaan ja kermakastiketta vääntämään.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 09:02

Hapankerma kakkua. Mutta edellä tuli liuta lueteltua.Hapan kerma on oikein ruuan helmi. Ei sitä aina ole .Herkku pannari peltiin2pk kermaa 6dl maitoo puolidl sokeria 2tlsuolaa vehnäjauhoja 5dl kanamunia sinne joukkoon 3kpl anna taikinan seistä kylmässä 30min.paista 225-25-30 kun rupee päältä kauniin rusehtavaksi.mansikkahilloa tai lakkahilloa.

Lisätty: 15.07.2011 - 09:03

Syö kuumana.

Lisätty: 15.07.2011 - 09:16

Itse laitan ohrajauhoa 1dl jätän vehnästä pois samanverran.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 09:27

Voit tehdä pannaria.
Myös maustekakkuun käy hyvin myös, sellainen kakku on hyvää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 09:31

Teepä kinuskikaramelleja. Tarvitset vain sokeria ja vähän voita. Sokeria yhtä paljon kuin kermaakin. Keittelet sitten kattilassa, ja levitätä pellille jäähtymään. Säilyvät kyllä pidempään kuin pelkkä kerma. Ja syöt herkkuja (ja lihot!).


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 10:52

No onpa jo monia vinkkejä tullut, joten ei ole oikein paljon lisättävää, mutta mieleen tulee kreemine "Janssonin kiusaus " ja sitä maku elämystä en saa oikein pois mielestäni, joten teeppä sellaista ja reseptiä löytyy netistä!
Muuten kerma on hyvää verelle, jos arvot ovat alkaneet laskea, vaikka kilojakin voi samalla ilmestyä lisää!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 12:10

Lettuja ja pannareita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 14:13

Tekisin jotakin marjarahkaa, kun kerta marjat nyt parhaimmillaan :) Ja seuraksi vaikka lettuja ! Voinet myös pakastaa kerman, jota et tarvitse....Tai anna naapurille, jos hänellä olisi käyttöä :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 16.07.2011 - 22:06

Kermainen kalakeitto tai joku muu maitopohjainen, vaikka kesäkeitto.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.07.2011 - 20:19

Anonyymi tekee piimäkakkua,perinteinen,säilyy hyvin ja tosi maukas ❤


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.07.2011 - 06:22

Vaikka mansikkarahkaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.